DIY - Træn og lær klokken

Små glimt – før og efter

007 051 088 091 094 097 005 021 006 030 044 051 048 062

Små glimt fra både før og efter mit liv blev ændret for altid

Selvom glæden har svært ved at finde helt derind, hvor den gør godt og gror, så forsøger jeg at finde lykken i de små bidder og stunder; picnic med drengene i solen, Ls ukuelige grinehumør – han er jo så lykkeligt uvidende, en halv time i køkkenet for mig selv, avislæsning med en kop kaffe i hånden eller sofaslængeri om aftenen, ved siden af A.

Energien til at kaste sig ud i store madlavningsprojekter og eksperimenter er der ikke, men jeg gør et ihærdigt forsøg for at finde den igen. Jeg vil gerne kræse for mine drenge og min mor og forkæle dem.

Jeg håber lysten vender tilbage sammen med solstrålerne. Og at L må fortsætte med at grine. På et eller andet tidspunkt når det nok helt derind igen, hvor det lader op.
Selvom det er vanvittigt hårdt at skulle være mor lige nu, så tør jeg slet ikke tænke på hvordan det ville være hvis de ikke var her. De bringer glæde midt i smerten og sørger for at aflede mine tanker…

 

Rigtig god weekend til jer alle. Må den bringe gode stunder og solskin

 

Opskrifterne fra billederne:
Majspandekager med masser af grønt // Kagemand af vandbakkelse // Grove pizzasnegle // Drømmekage // Rabarbercrumble // Pizza med sprød bund // Speltflutes

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DIY - Træn og lær klokken