Ny billedvæg og kæmpe rabat på plakater

Det er jo langt fra kun det ydre, der tæller…

Annonce for Hunkemöller

Om et par uger står der sommerferie i min kalender, og jeg glæder mig ustyrligt meget til langsomme dage med alle mine drenge, drinks i skyggen, (mindst) én is hver dag og god tid til ingenting og alting, kærlighed og nærvær <3

Jeg er så småt gået i gang med at udse mig de kjoler, der skal pakkes i kufferten, selvom det er svært at vælge mellem alle sine yndlings 😉 Da jeg fik set ned i skuffen med undertøj, blev jeg dog noget mere udfordret… Nu er det jo, som bekendt, langt fra kun det ydre, der tæller. Og når det kommer til sommerkjoler er det også rart at have noget under, der ‘passer’ til kjolen.

Når det kommer til undertøj, synes jeg ærlig talt, det kan være ret svært at finde det rette (som også sidder ordentligt), så jeg opgiver ofte, inden det lykkes. Det hænger måske også sammen med, at en del har ændret sig på dén front de seneste år – efter 3 børn plus det løse 😀
Selvom det er pinligt at indrømme, har jeg kun et par (slidte) bh’er, jeg skifter imellem. Jeg er måske nok sådan en type, der slider den op, hvis jeg finder en bh, der sidder godt, og gør det, den skal. Jeg gad ellers godt have lidt mere forskelligt at skifte imellem. Og især når det kommer til sommerkjoler og -toppe giver det god mening at have forskellige bh’er, der kan forskellige ting – medmindre man er ligeglad med, at bh’en kan ses, selvfølgelig…

Jeg har i lang tid ledt efter en god bøjlefri bh, der kan bruges under en halterneck kjole, men nu har jeg endelig fundet én.
Og nu jeg var i gang med at undersøge, hvad der findes, blev jeg fristet til at få fyldt lidt op i undertøjsskuffen. Lige nu er der tilmed udsalg og rabatkoder, der også gør det noget sjovere at shoppe nyt undertøj, så jeg endte med at klikke tre hjem, der kan hver deres 😉

Den sorte bh uden bøjle har den fineste blonderyg, der er smuk under kjoler og sommertoppe, hvor almindelige stropper ‘går for langt ud’ i siderne. Den vil også være smuk under en kjole, hvor blondedelen af bh’en er synlig – og så er den tilmed på udsalg lige nu.

Derudover faldt jeg for en smuk, blå blondebh med halterneck, der også kan klikkes hjem med rabat lige nu. Den er fin under halterneckkjoler og toppe og er dejligt blød og uden bøjler, der generer i sommervarmen 🙂

Den 3. bh, jeg faldt for, er en ‘klassiker’, der helt sikkert også kommer til at blive en favorit. Både nu under sommerkjolerne og resten af året. Helt enkel, med en smule pushup og formstøbt uden blonder, så den er ‘usynlig’ under tætsiddende t-shirts eller andet. Et musthave i undertøjsskuffen og den fås også i hvid og beige. Stropperne kan ligeledes krydses på ryggen.

Jeg kom til at tænke på, at jeg måske ikke er den eneste, der synes, det kan være en jungle at shoppe nyt undertøj, så jeg har samlet lidt mere inspiration nedenfor:

Den lilla bøjlefri bh ser super behagelig og blød ud. Den fås også i sort, hvis lilla er lidt for friskt 😉  Den blå, sømløse bralette, der også ser super behagelig ud og tilmed har en fin ryg med blonder. Den fås også i grøn og rosa.

Og apropos ferie, så har jeg længe været på udkig efter en ny bikini og har endelig fundet den rette. Både bikinitop og underdel er egentlig ret simple – men temmelig fine med et touch af glimmer – som dem der kender mig ved, at jeg elsker 😊 I en af yndlingsfarverne blå – og med stilfærdige striber.
Udover striber har jeg også altid haft noget for prikker, så den helt klassisk hvide bikinitop og underdel med prikker er nu også ret fin 😊

Jeg faldt også over en klassisk sort bikinitop og bikinitrusse, med en fin og feminin scallop kant, som også godt kunne være pakket i min feriekuffert 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny billedvæg og kæmpe rabat på plakater