Har I set det? Tidsrøveren er tilbage :)

Ugen der gik og min plan for i dag…

074026 038 040 017 028 032 052 062058076 004036

Lidt glimt fra ugen der gik <3
Den har budt på en del rutschebaneture rent følelsesmæssigt, jeg synes dælme ikke det er nemt at være pårørende midt i kræfthelvede! Det grå vejr og regn i van(d)vittige mængder hjælper ikke ligefrem på optimismen, jeg krydser fingre for at der snart kommer lidt solstråler forbi.

Det er så mærkeligt at være fanget i et spind af uklarhed. Halve beskeder og forskellige tolkninger. Ustillede spørgsmål, man alligevel ønsker svar på. Tanker der bliver hængende, sætninger der får lov at flyve.. Ord, der ikke er nok. Selvom jeg har lyst til at lade tiden stå stille, så går livet videre. Der er stadig madpakker, lektier, aftensmad og putterutiner der skal klares og, for nogen, arbejde der skal passes. Og det er nu nok godt nok. Jeg har 3 (4) drenge der har brug for mit gode humør.
Vi har læst, tegnet, nusset, (lavet og) spist yndlings pizza, bagt kager og nydt <3
Jeg har, blandt meget andet, nydt at have 2 store drenge, der kan røre i gryden, mens jeg giver L en bid mad! 🙂
Jeg har ladet mig fascinere af S’s streg, han har en helt særlig måde at tegne på, som jeg elsker.
Jeg har smilet over at se W bladre avisen igennem, især sportssektionen fanger ham 😉 Han virker pludselig så stor!
Og så har jeg givet mig selv tid til at dase til et par afsnit af Call the Midwife – prøv lige at se de pufærmer sygeplejersker og jordemødre bar engang, der var stil over det hva’? 🙂

I sidste uge havde jeg besøg af en journalist, der skulle interviewe mig til et lokalt magasin. I torsdags havde vi så besøg af en fotograf, der skulle tage billeder af drengene og mig. Jeg fik endnu en gang bekræftet, at jeg trives bedst bag kameraet, men jeg er spændt på at se resultatet, selvom det også er lidt angstprovokerende at tænke på, at jeg snart skal se mig selv på tryk 😉

I dag har jeg fået ‘fri’ hele formiddagen. Jeg skal på tur, helt alene! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været af sted for mig selv, hvor det ikke var for at handle, hente/bringe, agere chauffør eller andet praktisk.
Jeg har glædet mig i flere uger! Jeg skal koble fra, tænke på alting og ingenting og bare snuse rundt og være. Så snart jeg har kastet min morgenmad indenbords smutter jeg af sted – og jeg ved ikke engang hvornår jeg kommer hjem igen. Det bliver vildt! 😉

I aften har min far fået lov at komme hjem fra sygehuset nogle timer og spise middag med os, det glæder jeg mig til. Det bliver skønt at se ham i andet end hvidt, slidt, lånt tøj 🙂

Rigtig dejlig weekend derude – forhåbentlig med masser af solskin og dejlige stunder!

1 kommentar

  • Skønne billeder, og hvor kan jeg bare nikke genkendende til dig glæde over et par timers alenetid. Det er helt sikkert velfortjent, og jeg er sikker på din nervøsitet over billederne er helt ubegrundet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I set det? Tidsrøveren er tilbage :)