En milepæl

Opskrift: Majspandekager med masser af grønt

075050 059 060 063081 084

I dag får I opskriften på en favorit herhjemme.
Okay ja ja, vi har mange favoritter, men det er vel ikke så skidt endda vel? Jeg synes ihvertfald det er ret så rart at have en del retter at vælge imellem når jeg skal lave madplan, for det kan være svært (og alt for tidskrævende) at tænke nyt hver eneste dag.
Denne ret er en af dem der kan varieres på mange måder og derfor nemt kan twistes og blive lidt “ny”

Som billederne måske afslører er det lækre hjemmelavede madpandekager uden hvede, så selv sårbare maver kan være med ;o)
De er super lette at lave og smager virkelig godt. En fantastisk måde at få masser af grønt ned i maven og en perfekt måde at få tømt køleskabet på.

Såmænd også en hyggelig måde at spise på, at sidde og nippe lidt til alt det man bedst kan lide, samle det i en pandekage og så ellers bare køre den indenbords
Og så kan de som før nævnt varieres i det uendelige. Herhjemme er de testet og godkendt med oksekød, kylling, rejer, laks, tun eller vegetarisk “kun” med grønt og æg

Til 4 personer
Du skal bruge:
100 gr. fuldkornsmajsmel
4 dl mælk
4 æg
1 spsk oliven- eller rapsolie
1/2 tsk salt

Sådan gør du: 
Pisk alle ingredienserne godt sammen i en skål, til massen er ensartet og uden klumper.
Stil dejen i køleskabet ca. 1/2 time
Bag pandekager på en slip let pande. Ca. 1 dl dej til hver pandekage

Servér med kød og alle de grøntsager du har lyst til eller har til rådighed i grøntsagsskuffen.

Desuden rører jeg gerne en dressing af lidt ymer, yoghurt eller lignende, salt, peber, paprika, evt. chili, karry eller andre krydderier vi godt kan lide herhjemme.
Guacamole af et par avocadoer, lidt peber, salt, yoghurt, chili, citronsaft og spidskommen er også virkelig godt som dressing til.

I eftermiddag er jeg inviteret i børnehaven til skuespil, Sigurd skal spille dværg og William skal blandt andet byde velkommen. Jeg glæder mig til at se ham i dén rolle :o)
God torsdag til dig.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En milepæl