Har du set...

Opskrift på rabarber crumble

Som lovet kommer her min opskrift på rabarber crumble
Det er simpelthen så nemt at lave og smager fantastisk
10 min forberedelse og 30 min i ovnen, og så er der serveret!
Er både lækker som dessert eller til eftermiddagskaffen
Du skal bruge
50 gr mel
60 gr rørsukker
40 gr havregryn/rugflager/speltflager eller lignende – kan udelades, men jeg synes det giver et lækkert knasende bid til retten
100 gr groft hakkede mandler
100 gr smør i tern
80-100 gr marcipan
500 gr rabarber (og evt. sukker til at drysse ovenpå)
Tilbehør: Creme fraiche eller flødeskum
Sådan gør du
Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 2 cm
Smør et ildfast fad og fyld rabarberne deri
Bland de øvrige ingredienser i en skål og hak/vend det godt sammen
Fordel dejen over rabarberne med fingrene og put herligheden i ovnen i ca. 30 min ved 175C
Og så er der serveret :o)
Bon appetit – og giv meget gerne en tilbagemelding hvis du forsøger dig med ovenstående :o)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du set...