Inspiration til barselsgaver - ønsker til lillebror

Lykkeglimt

41325456789101112Små glimt af weekendforkælelse.

A havde vagt både lørdag og søndag, så drengene og jeg var alene på skansen.
Lørdag var W til fødselsdag hos en klassekammerat og imens fik S og jeg shoppet fisk hos fiskemanden og stor-øko-handlet i Føtex. Det er med at benytte sig af det, når de har 25% på alt og især nu er jeg glad for at have skabe og skuffer fyldt op, inden tiden til at handle ind bliver lidt mere sparsom.

Søndag kom jeg i gang med mission Fyld-Fryseren og fik bagt flutes til grillaftener, pølsehorn og pizzasnegle og 50 spicy oksedeller.
Et af flutene blev dog fortæret til frokost og om eftermiddagen stod der abemad på menuen.
Jeg har fået syet himmel og lagner til vuggen. Det er nu meget hyggeligt at sidde i sofaen og se over på den lille rede, der er klar til bassen.

Da A kom hjem fra arbejde kl. 19 blev der storhygget med pizzaer (og ja, på utallige opfordringer er opskriften snart på vej til bloggen) og en kold øl (ikke til mig dog ;)) og snak om weekenden der hurtigt var forsvundet. Og så var den tykke hér også godt brugt og klar til sofadaseri, plukveerne driller efterhånden lidt, men mon ikke han bliver derinde indtil termin som de to andre… 🙂

Håber I har nydt weekenden og har fået en god start på den nye uge. Jeg er spændt på om det mon bliver denne uge vi skal møde lillebror… Ikke sådan på den utålmodige måde (endnu), mere på glædes-spændt-måden.
Om ikke andet har vi masser af ting på programmet, så tiden skal nok gå uanset. Og nogle af tingene vil alt andet lige være lidt lettere mens han stadig gemmer sig i hulen 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inspiration til barselsgaver - ønsker til lillebror