Vil du have rabat på det du bedst kan lide? Sponsoreret indlæg

Weekend lykkeglimt

083
Yndlingsmåltid: morgenmad – især når den indtages omgivet af alle mine <3
142
137 131
Syndige søndagssnegle og grydebrød
090 103 114
Klar til at hvile i køleskabet natten over
125
Morgensol og kaffe i koppen
076 064
Tøm-køleskabet på fredagsmåden
059 058
Grydebrød, lækre friske økotomater, økomozzarella, basilikum og en hurtig tur i ovnen – enkelt, men så godt
008
Bliver bare aldrig træt af udsigten fra stuen!
165
Hotdogbrød til søndagsmenuen og burgerboller til ugens madplan
168
Søndagshotdogs med hjemmelavet remoulade og oksekøds’pølser’ – Øj, det var godt

Så blev det sørme mandag igen. Sikke tiden flyver, når man har det godt (og har mere end almindeligt travlt) 🙂

Jeg er desværre stadig overmandet af snot og hoste, øv altså, men på den anden side; jeg har heller ikke givet min krop mange muligheder for at restituere, så det er ikke så mærkeligt det trækker ud. Håber at al weekendens forkælelse kan rette lidt op på immunforsvaret, så det sidste sygdom kan blive bekæmpet.

I bund og grund har vi egentlig ikke lavet så meget i weekenden, men jeg synes nu alligevel ikke vi har haft meget tid til ingenting.
Lørdag gik med fodboldturnering med W, oprydning, forkælelsesformiddagsmad, indkøb og middagslur til L og A, der (desværre) skulle på nattevagt lørdag nat.
Jeg brugte lørdag aften på at lave søndagssnegle klar, så de kunne overnatte i køleskabet.

Søndag morgen hyggede vi, mens A sov sin natte’brandert’ ud. Ellers stod den på et par timers arbejde for mit vedkommende, lidt Netflix afslapning og madlavning. Aftenen blev brugt på fodbold og håndbold. Drengene kunne godt fornemme at det var stort at se Danmark vinde OL-guld. W: ‘Jeg bliver selv helt glad i min krop’ 🙂
Det er sjovt at tænke på, at vi om 10 år vil tænke tilbage på i går; ‘nå ja, det var dengang vi vandt OL-guld i herrehåndbold’ 🙂

Nu er en ny uge på vej til at blive angrebet. Jeg har en travl mandag foran mig, med en del møder og endnu flere store og små beslutninger. Heldigvis fik jeg forberedt lidt forskelligt til ugens madplan i går, så jeg ikke skal stresse over det også 🙂

Rigtig god dag og uge til jer alle

P.S. Du kan altid følge med i hverdagens og weekendens små og store glimt på Instagram @mormedmegetmere og på Snap Mormedmegetmere

4 kommentarer

 • Marie

  jeg elsker også at se dine små glimt, ja bare generelt alt fra din side af 🙂
  hvor finder du inspiration til madplan ? laver du også plan over madpakkerne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du er fantastisk at følge! Samtidig griner jeg altid lidt for mig selv, når du skriver at du ikke har lavet så meget i weekenden – når jeg kigger ned over dine billeder har du lavet mere mad/bagværk end jeg har i flere uger 🙂 men sådan er vi så forskellige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Jeg bliver altid så glad, når jeg på Bloglovin ser, at der er kommet et nyt indlæg med “glimt” fra din side – det er simpelthen sådan nogle skønne billeder, og jeg kommer altid til at spekulere over, hvor min middagsinvitation bliver af?! 😉
  Ha’ en god ny uge – og god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe O.

   Forresten kunne det være dejligt, hvis du vil dele nogle opskrifter på salater på et tidspunkt. Jeres salater ser nemlig altid så skønne ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have rabat på det du bedst kan lide? Sponsoreret indlæg