Opskrift på nemme speltflutes

Et kuk fra barselsboblen

6712342345

Et lille kuk herfra, hvor tiden mere eller mindre et gået lidt i stå og alligevel suser derudaf alt alt for hurtigt. I morgen tidlig kl. 05.05 er vores mindste mirakel allerede en uge gammel, gisp!

Vi nyder alle 4 Lille Lækre Lillebror Leander 🙂
Mit hjerte er hudløst af kærlighed, jeg er overvældet, overtræt og lykkelig.  Det føles så fint, kærlighedsomfavnende og helt rigtigt, at vi nu er 5 herhjemme. At være omgivet af mine 4 drenge er det bedste jeg ved, jeg kunne ikke ønske mig mere.

Jeg bliver rørt hvert andet øjeblik. Især over de to storebrødres umiddelbare og kæmpestore kærlighed til det lille ny væsen, der er flyttet ind herhjemme. Ligesom A og jeg kan de slet ikke få nok af ham. Jeg havde slet ikke turdet håbe på at de ville tage så godt imod ham, ja ligefrem nyde ham. Det er STORT! Og mine hormoner er i oprør – altså på den fantastiske måde!

Jeg har ikke fået meget søvn den sidste uges tid, især også fordi optakten til fødslen endte med at vare i flere døgn, men jeg lever på kærlighed, kildevand og (virkelig meget) mad. Pyh det kræver sin sult at amme! Heldigvis har jeg haft lyst og overskud til at være i køkkenet også, det er dejligt at kunne forkæle drengene lidt. De nyder det og synes også det er skønt at hjælpe til, så vi kan fejre at lillebror er velankommet her hos os.

Håber I alle har haft en skøn forlænget weekend. Jeg forsøger at nyde stilheden herhjemme, efter 4 dage med fuld fart på, er drengene af sted i børnehave og skole igen. A og jeg nyder lidt alenetid med mindstemanden og hinanden. Og mon ikke der også kan blive tid til en lille lur 🙂

 

P.S. Jow jow, midt i min lyserøde boble, er der da også de lidt hårdere efterfødselskampe, som monster-efterveer der virkelig trækker tænder ud (av av for h….. som om fødselsveerne ikke kunne være nok!!) og brystspændinger, der bider fra sig indimellem, men det bliver overskygget af al den kærlighed der flyder rundt indeni, heldigvis <3

4 kommentarer

 • Endnu en gang stort tillykke med det tredje vidunder, han ser så lækker og blød ud…Selvom jeg kun er beriget med to børn, så er jeg helt enig med dig i, at det at være nogens forælder er det største her i livet. Jeg elsker, at de små efterfødsels-skavanker blot nævnes i et lille beskedent ps…du er så god til at fokusere på det positive og vigtige – derfor er det så rart at komme forbi din blog og få et strejf af hverdagslykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Gud tænk sig han allerede er en uge gammel og hvor er han bare lækker :0) Dejligt at drengene tager så godt imod ham og vil være med og ikke mindst at du/i lader dem hjælpe, det syntes jeg nemlig er noget af det vigtigste men ikke altid den nemmeste vej.
  Må i få en dejlig stille uge :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig i mange af dine smukke ord, betragtninger og stærke følelser. Det ér så stort at være mor til tre vidunderlige skabninger – på mange måder har det sat alt på plads i mit liv. Det er så rigtigt!

  Jeg håber, at I bare vil nyde og nyde og nyde den næste lange tid. Han ser rigtig dejlig og blød ud, jeres Leander. Endnu en gang tillykke!

  Kh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Sikke en lille lækker dreng, og hvor har han meget hår på hovedet. Jeg bliver altid så overrasket fordi alle i vores familie stort set er født uden noget som helst. Men stort tillykke, han ser skøn ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på nemme speltflutes