Min julegave fra A er endelig flyttet ind

Halvrund og helglad – fødselsdag, kærlighed og kage

Familiemiddag coming upIslagkage med browniebunde, stracciatella- og hindbæris til dessert – opskriften er herMenuen stod på raclette – en favorit, der ‘altid’ har været i familien, og somer gået i arv sammen med sommerferier i Schweiz. Vores 3 drenge er også kæmpe fans af det <3Fødselsdagsmorgenbord – en tidlig mandag morgenRomsnegleLagkage med lyse bunde, jordbærmousse, banan, stikkelsbærsyltetøj, flødeskum og lyserød chokoladeglasur på toppenBrowniebund med skildpaddeskum og friske bær – en yndlings! Opskriften er her… Og flødeskum til den varme kakao <3Pre dinner snacks

Som lovet i går, da jeg viste min julegave fra A frem, ville jeg fortælle lidt mere om, hvorfor min uge var startet godt 🙂

Sagen er simpelthen den, at jeg fyldte halvrundt i mandags, og det skulle selvfølgelig fejres. Selvom jeg synes, det er lidt vildt at fylde 35, så er der jo ikke rigtigt noget at ‘gøre ved det’ – andet end at fejre det, så meget som muligt!
Min fødselsdag har altid markeret forårets start (for mig ihvertfald), men i år gik vejret da helt i den anden retning. Ups… Det må jeg forsøge at rette op på i løbet af det næste års tid 😉

Da det kun var L og jeg, der var hjemme mandag aften, tyvstartede jeg med fejringen allerede søndag, hvor min mor, bror og svigerinde kom til familiemiddag. Menuen stod på raclette og islagkage, og der blev smovset, snakket og hygget til den store guldmedalje.

Egentlig havde jeg tænkt, at vi ‘bare’ kunne spise havregryn til morgenmad mandag, som vi plejer. Så skulle vi ikke så tidligt op for at nå at fejre, inden skolebænken kaldte. Men så spurgte W søndag eftermiddag, om ikke jeg lavede lækker morgenmad, og det kunne jeg ikke sige nej til 🙂
Så søndag aften fik jeg sat dej over til et grydebrød og lavet kanelsnegle, der kunne hæve natten over, så jeg ikke skulle aaaalt for tidligt op, for at gøre det sidste klar mandag morgen 🙂

Efter hhv. skole, børnehave og opgaveskrivning mødtes vi omkring bordet, til fødselsdagskage og gaver, om eftermiddagen.
Jeg fik fine gaver. Både dimser til kagebagningen, lidt til væggen, noget at have det i og pynt til ørerne, som S selv havde udvalgt <3
Inden A, W og S smuttede af sted til fodboldkamp og badmintontræning, spiste vi snacks sammen.

Nu glæder jeg mig til at fejre igen på søndag. Jeg er godt i gang med at planlægge kagebordet, og glæder mig til at få opgaveskrivningen overstået, så jeg kan fokusere helt og aldeles på weekend og fejring 🙂

Rigtig god aften derude!

12 kommentarer

 • Tenna

  Hej.
  Hvor har du købt din spiralform?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Hej.
  Lavede du dobbelt portion af din brownie til 2 bunde el?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Den islagkage er så smuk. Må jeg høre hvilkenfprm du har brugt til chokoladen? Og hvor stor en springform har du brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Formen er fra Silikomart og springformen er ca. 18 cm

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej, tillykke!! Vil høre hvor de smukke lyserøde vinglas er fra?

  Vh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Mange tak. Det er bøhmiske vinglas som jeg køber hos diverse ‘loppe-butikker’

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Tang Jakobsen

  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Lyder som en helt fantastisk fødselsdag med lækkerier og hygge 💗 Endnu engang tillykke 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min julegave fra A er endelig flyttet ind