Når drengene trænger til at sætte det hele lidt på pause for en stund

Min julegave fra A er endelig flyttet ind

Efter et par måneders venten er min julegave fra A endelig flyttet ind. Og jeg er helt vild med det!

Juleaften fik jeg en stor æske, der var let som en fjer. Indeni gemte der sig et stykke papir med et billede af de skabe, jeg havde ønsket mig.
Vi – eller nok mest mig – har siden da ventet i spænding på, at de skulle komme på lager. Det skete så forleden, og vupti, så måtte vi straks af sted efter dem.

Jeg har længe drømt om større skabe i stuen. Jeg var egentlig glad for den løsning, vi havde før, men der var for lidt plads. Min samling af tallerkner, glas, fade og andet dims er efterhånden vokset ud af køkkenskabene, så der var brug for en anden løsning. Jeg synes også, det var ærgerligt at gemme mine efterhånden mange, fine bøhmiske vinglas væk bag en trælåge, så jeg nyder, at de nu kan nydes, selvom de ikke er i brug.

Før jul havde jeg udset mig de nye skabe ‘Havsta’ fra Ikea, og de var fluks kommet på ønskesedlen. Og sørme om ikke jeg var så heldig at få mit ønske opfyldt.

Søndag formiddag blev de samlet, og om eftermiddagen flyttede jeg ind i dem. Lige i rette tid til at få ryddet bordet og dækket det til familiemiddag.

Omend skabene dækker mere af væggen end de gamle, kan jeg heldigvis stadig se den fine lyserøde farve bagved også.

Håber, I er kommet godt i gang med den nye uge? Det er jeg – mere om det i morgen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når drengene trænger til at sætte det hele lidt på pause for en stund