Må jeg præsentere... Opskriftindex!

Kærlighed

81234567910

Her i huset bor der masser af kærlighed. Det er jeg også selv vokset op iblandt. Og forleden kunne mine forældre fejre 31 års bryllupsdag – og jeg 31 års dåbsdag.
De skulle forkæles, det er klart 🙂 Så der blev bagt jordbærkager til den store guldmedalje. De 2 hjerter blev leveret til dem. Resten spiste vi for at afslutte A’s barsel med manér 🙂

I går skrev Anne, der blogger på Krittewitt og som jeg har haft fornøjelsen af at møde kortvarigt en enkelt gang, nogle virkelig fine ord om min blog og mig. Uopfordret forstås.. Tænk engang at hun også kan mærke kærligheden derude på den anden side af skærmen, det er stort og skønt. Tak Anne for de fine ord!

I går aftes skød vi weekenden i gang med en fredags favorit; kyllingnuggets med mere. Og i morges, da jeg havde fået lov at indhente et par timers søvn, helt alene i soveværelset, spiste vi second breakfast sammen alle 5 (altså næsten, den ene af os sov fra det meste i sin hyggeligt vugge)

I dag er drengene i haven, mens L og jeg hygger indenfor. Om lidt kommer der barselsgæster og senere skal der sofadases. En weekend hvor A har fri skal stornydes <3

Rigtig god lørdag derude

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg præsentere... Opskriftindex!