Fridagsglimt; Snurrer, afhængighed, favoritter, krea & forkælelse

Weekenden so far

012
Lørdagsforkælede mine drenge, når nu der var lavet pickles og bagt brød til det….
165

Smukt forfald
169
Bløde burgerboller
177
Pulled chicken – opskriften er her
179 186
Fredagsslik; issandwich – opskriften er her
193 018 022
De vel nok skøreste ( slash grimmeste) kajkager – men de smagte godt og fik os til at skraldgrine 🙂
biblioteket

Weekenden blev skudt i gang med fredagsmenu på W’s bestilling. Han skulle have en klassekammerat på besøg til overnatning og ønskede sig burgere med pulled chicken og issandwiches til dessert. Efter en travl arbejdsdag strøg jeg derfor hjem i køkkenet, for at opfylde hans ønsker <3

Lørdag var W og jeg på biblioteket om formiddagen. Helt vildt hyggeligt, når der er mulighed for det. Så snakker vi om alt muligt andet end vi ellers plejer og får lånt en masse bøger, der kan gøre os kloge. Jo, jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg også har godt af at få genopfrisket Danmarkshistorie og meget andet 😉

Mens W og S var i sommerhus, fik A og jeg pariserbøf og det var drengene meget misundelige over, så jeg overraskede dem med pariserbøffer til frokost, til stor jubel. Men altså, nu havde jeg jo også lavet både pickles og bagt brød, så hvorfor ikke? 😉

Om eftermiddagen kogte jeg suppe på en kylling, kogte kødboller og forsøgte mig endda med melboller for første gang.
Derudover havde jeg lovet drengene at lave kajkager, så det gik jeg i gang med, mens L (og A, der skulle have nattevagt) som middagslur. Kagerne endte med at blive helt skøre og blev omdøbt til os-kagerne. ‘Se, det er farfar’, ‘Far, vil du spise dig selv eller en af os?’.
Selvom udseendet var mere skørt end kønt fejlede smagen bestemt ikke noget. Og da vi spiste en til dessert sagde S: ‘Mor, engang når jeg er blevet stor og bor et andet sted, så kan du jo komme forbi med sådan nogen kager’. <3

I dag står der kreativitet på mit program hele dagen. Jeg glæder mig helt vildt! Sikke en skøn søndag at gå i møde. Men først skal den startes om det runde bord, med lækker morgenmad sammen med mine drenge.

Rigtig god søndag derude

5 kommentarer

 • Katja Astrup

  Hvor ser weekenden lækker ud hos jer, ja den lyder også bare hyggelig og med masser af kærlighed 💙
  Biblioteket ser indbydende og varmt ud.
  Må du i dine drenge få en fantastisk uge ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hyggeligt indlæg. Hvilket bibliotek er der billede af?

  Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak Julie. Det er fra Herning Bibliotek, der virkelig er en oplevelse på så mange måder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Pernille
  Du må aldrig stoppe med at blogge, for jeg elsker at følge med i dine inspirenrende og smukke ‘glimt.’ Især når du som i dag deler weekend-glimt med billeder af dine altid smukke bord-opdækninger med meget inspirerende retter. Bolig-inretningen er også lige i øjet.
  Mer, mer, mer.
  Du gør det virkelig godt!
  Kæmpe virtuel high five til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Kære Maria
   Hold da helt op en skøn kommentar at komme hjem til. Tusind tak. Skal da indrømme, at der er dage, hvor jeg tænker, om det er tiden værd, men en kommentar som din varmer virkelig og gør at jeg tænker; ‘jo, det er tiden værd’. Men det er virkelig rart at vide, at der er andre, der sætter pris på det også, selvom jeg allermest gør det for min egen skyld (for det meste ihvertfald) 🙂
   Af hjertet tak – og rigtig god aften.
   Kh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridagsglimt; Snurrer, afhængighed, favoritter, krea & forkælelse