Endelig..

Weekenden bød på..

Køkkenhyldehygge
Solstråler i stuen
Legoleg
Højtlæsningshygge
Fredagsslik
Smuk solnedgang
Forårsrullefest
Morgenhygge
Mere fødselsdagsforberedelsesdims
Sæsonens sidste indendørs fodboldstævne – og medaljer (til alle der var med)
En træt Batman
Søndagsfavorit

Traditionen tro; mandagsupdate med billeder fra weekenden der gik.

En dejlig weekend med to (for det meste) glade drenge er fløjet af sted
Anders har haft arbejdsweekend, men drengene og jeg har været produktive. Jeg er kommet videre med fødselsdagsforberedelserne, fået syet Williams fastelavnskostume og drengene har hjulpet mormor og morfar i haven.
Lørdag aften bød på middag hos mine forældre og drengene blev deromme og sov. Det betød at jeg kunne sove heeelt til 9.15 søndag, det var virkelig tiltrængt med ekstra søvn og alligevel kunne jeg ikke sove længe – sådan for alvor. Typisk ik?

Drengene har efterspurgt pizza hele weekenden så det blev menuen søndag aften da vi alle 4 var samlet om bordet igen. Og så lige et afsnit af Arvingerne inden sengen kaldte – skøn afslutning på weekenden.

Nu er det i stedet en ny uge der skriger på at komme i gang, jeg er spændt på at se hvad den byder på
Rigtig god mandag derude!

2 kommentarer

 • Skønt billedeserie, især billedet med medaljer til alle ved fodboldstævnet:) min mand er frivillig træner for små fodbold startere (1,5-4 år gamle!) og det mest fantastiske er bare når de alle for en fin pokal sidst på året som tak for god holdånd og kammeratskab!:)

  er kobberpapiret også fra søstrene?? Tænker på fødselsdagsforberedelserne med alle de skønne prikker og en snert af kobber i hjørnet, leder efter kobberpapir men kan kun finde kæmpe ruller til 300-400 kr og på trods af jeg er glad for kobber er det lige i overkanten for mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Karin.
   Ja det er noget andet end da jeg var barn mht. medaljer. Synes det er så fint at der er medaljer til alle der har været med og kæmpet og det er skønt at se alle de små stolte ansigter :o)
   Det papir/karton jeg har købt er faktisk i guld, billedet snyder vist lidt, men så vidt jeg husker havde de også må ark i kobber i Søstrene Grene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig..