Opskrift: Nemme rugbrødsvafler - til brunch, frokost eller madpakke

Eftermiddagshygge og pyntesyge hindbærsnitter

089057 076 079 068 096

Sprøde hindbærsnitter og spiselige blomster, der leder tankerne hen på forår! Haps!

I mandags synes jeg, der var uendeligt langt til fredag – men nu står weekenden (snart) for døren og det er herligt, tiltrængt og velkomment!

For et par uger siden eftermiddagshyggede vi med sprøde blomster med brombærskum og pyntesyge hindbærsnitter.
Og på en solskinsdag, som i dag, fik jeg lige lyst til at dele dem med jer. Måske det kunne give inspiration til et kageprojekt i weekenden? De er ihvertfald på genvalg herhjemme – det er de faktisk tit. En klassiker efterhånden 🙂

Det er faktisk et ret hyggeligt projekt at pynte hindbærsnitterne lidt ekstra – og derefter forsvinder de ret hurtigt. Så er I advaret 😉
Skal der små, spiselige blomster på bordet, kan hindbærsnittedejen også sagtens bruges til det. Jeg skar dejen ud i blomster, der passede i min metalmuffinsform og bagte dem i den, inden jeg fyldte dem med flødeskum, rørt op med lidt brombærmarmelade.

Opskriften på hindbærsnitter gemmer sig lige her, hvis I skulle få lyst til at bage en lille haps

Rigtig god fredag og weekend til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Nemme rugbrødsvafler - til brunch, frokost eller madpakke