All done

En måde at lade tankerne flyve…

1212345678910111314

De af jer der har læst med her på bloggen længe, husker måske at min kære far fik konstateret kræft sidste år i maj?

Hen over sommeren har behandlingen været sat i bero, hans krop har skullet hvile og hele inden næste skridt. Vi har faktisk nærmest haft ‘glemt’ at han stadig er midt i et kræftforløb..

I sidste uge kom bekymringer og spekulationer dog for alvor op til overfladen igen, for i fredags havde min far tid til undersøgelse, der skal afgøre det videre forløb.

Hele fredag slog mit hjerte med små stik og mine tanker ville ikke rigtig slippe fri.. Efter mange timers fasten og venten, først i et venteværelse, så i en seng på en stue, endte han med at blive sendt hjem – uden undersøgelse, uden svar.. Med en ny tid mandag…

Min hjerne ved godt at det er sådan systemet er nu, (virkelig) akutte ting skal prioriteres først og der er ikke altid plads til dem der “bare” har en tid. Men mit hjerte forstår sjældent hvad min hjerne gør.. Mit hjerte synes det er fuldstændig absurt at måtte tage hjem – og holde weekend – uden nogen svar, uden at være blevet klogere. Det er jo uundgåeligt at gøre sig en masse tanker op til sådan en omgang undersøgelser.. Og ret meget som at sidde på en pinebænk og blive bedt om at blive siddende weekenden over, tak… Og at kommunikationen undervejs også er virkelig mangelfuld gør ikke ligefrem situationen bedre. Det er virkelig en øjenåbner for mig at se systemet på denne måde. Ikke i forhold til det personale der arbejder der og helt sikkert gør deres bedste. Men at være patient, pyha det kræver altså også sit!

Nå, men for at forsøge at få tankerne til at flyve lidt, inviterede vi mine forældre og lillebror til hygge, snacks og fremvisning af 1. salen, i eftermiddag.

Jeg havde sørget for lidt godt til maverne; nachos, rugtrommestikker, dip, bruschetta, salsa, grøntstave, økobær, minilagkage, chokobombe, små bærtærter, laksehapsere, lakridser, øller og kaffe. Og så blev der ellers smovset til den store guldmedalje.

Og jeg er ret sikker på at vi alle lod tankerne flyve lidt. Og lod os rive med af de to krudtugler, der hvert andet øjeblik brød ud i storlatter og fnisegrin.

Det var virkelig hyggeligt! Og de var ret begejstrede for 1. salen. Sjovt endelig at vise det frem for nogen der ikke har været med undervejs. Som ikke har set det efter vi gik i gang. For dem er det en kæmpe transformation..

Nu vil jeg nyde aftenen med mine 3 drenge. På sofaen, måske med lidt kagerester i hånden 😉 Har du også nydt søndagen?

5 kommentarer

 • […] serverede de små tærter for et par uger siden, da vi holdt kombineret house warming af 1. salen og ‘få tiden til at gå’ kageparty […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *N.xenia

  Ja, ventetiden er ikke til at være bekendt. Men hold da op hvor har du gjort dit til at forsøde tiden. Wauw, siger jeg bare. Er især fjollet med chokolade lagkagen, som jeg håber på du deler opskriften på.

  *N.xenia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak. Ja der var gang i kagebageriet, noget skulle tiden jo gå med 🙂
   Jeg vil forsøge at få chokoladekageopskriften på bloggen så hurtigt som muligt
   Rigtig god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Der må virkelig være mange kagerester med alle de kager :0) Det ser som altid fantastisk ud, både opdækningen og kagerne..
  Det er frygteligt at skulle vente en weekend mere og jeg håber din far er kommet til idag som aftalt og at det er positive svar :0) Tanker til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak Katja. Ja jeg kom vist til at gå lidt kage-amok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All done