Drengeværelse

DBA boligudfordring – babyhjørne i stuen

12345789101112DBA har givet mig en udfordring… At skabe et babyhjørne i stuen med udgangspunkt i genbrug, kreativitet og (andres) brugte sager.

De fleste af jer kender nok DBA i forvejen, og ved at det er stedet at kigge, hvis man søger efter ting til f.eks. boligen. I stedet for at købe nyt kan man finde virkelig virkelig mange ting dér, til gode priser og som andre ikke længere har glæde af.
Da vi for nogle år siden skulle af med vugge, kravlegård osv. var det også hér jeg solgte tingene, så de kunne komme videre til nogen der kunne få glæde af dem og vi slap for at have det til at stå og fylde.

Med både W og S har vi været rigtig glade for at have en kravlegård i stuen. Jeg er klar over at der nok er delte meninger om kravlegårde, men nu da vi har pladsen til igen at have en stående, så har jeg været på jagt efter sådan en.
Vi bruger den ikke som et aflukke hvor baby så ellers kan sidde og passe sig selv. Vi har brugt den som et trygt sted til et lille hvil, i fred fra små pilfingre eller som et sted hvor vi lige har kunnet ligge/sætte bebs mens man er på toilettet. Især når de begynder i kravle-pilfinger-alderen er det rart lige at vide hvor de er, når man jo altså kan være nødt til at gå på toilettet eller lignende 🙂

Jeg fandt kravlegården på DBA til godt under halv pris af hvad sådan en koster fra ny og den er i rigtig fin stand. Efter en god gang vand og sæbe fik A samlet den og nu står den i hjørnet og venter…

For at gøre hjørnet hyggeligt, rart, blødt og personligt, har jeg lavet en madras af et stykke skum fra Stof&Stil og syet et patchworkbetræk med lynlås bagpå, så det kan vaskes.
Nu jeg var i gang lavede jeg også lige en bold og en skumfirkant 🙂

Over kravlegården har jeg gang i en uro, der vist ikke er helt færdig endnu. Jeg har syet nogle skyer, en måne og dråber i filt. Foldet nogle elefanter og drengene har lavet små fugle, som de har dekoreret efter alle kunstens regler 🙂
Egentlig skal der ikke nødvendigvis så meget til, for at gøre det unikt og personligt… Og når det nu er noget vi skal se på hver dag, da det står i et hjørne af stuen, synes jeg det er skønt at det rent faktisk er noget jeg kan holde ud at se på og som passer nogenlunde ind 🙂

Lur mig om ikke hjørnet bliver udbygget de næste uger, alt afhængig af om lillebror bliver i maven eller ej 🙂 Ihvertfald skal babyreden, jeg syede for noget tid siden, også ind at ligge i kravlegården og en sengerand må der nok også til…
Drengene går og nusser lidt om det hele, forventningsfulde og spændte. De vil rigtig gerne være med til at sørge for at alting bliver fint og klar til lillebror. Det er så hyggeligt at mærke og være sammen om <3

Har du en must-have-babyting, du har haft meget glæde af, som jeg måske skulle holde øje med på DBA og se om jeg kunne finde til en god pris?

 

Indlægget er lavet i samarbejde med DBA

1 kommentar

  • Kirsten Olesen

    Rigtig fint hjørne – du forstår virkelig at få alt til at se lækkert ud både når det drejer sig om boligindretning og mad. Jeg har selv brugt dba rigtig meget, når børnenes ting skulle sælges efter endt brug.
    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengeværelse