Netflix Give Away - 3 x 6 måneders abonnement

Drengeværelse

01020304050607

Weekendens redebyggeri resulterede også i oprydning på drengenes værelser. Sådan er det nok, når der skal gøres plads og laves lidt om ét sted, så påvirker det også andre steder i huset.

Jeg benyttede mig af, at man rent faktisk kunne se gulvet på Sigurds værelse, og skød lidt billeder af hans domæne. Da jeg fandt den fine kontorstol, der minder om en jeg selv havde da jeg var lille, blev der rykket lidt rundt i reolen og nu passer bordet perfekt til tegning og leg.

Et rigtigt drengeværelse… Langt fra tone-i-tone, simpelt og minimalistisk, men alligevel et yndlingssted for drengene at opholde sig 🙂 Her bliver spillet og lyttet til musik hver dag, banket på værktøjsbænken, fægtet med sværd, læst bøger, samlet lego og krammet bamser.

Jeg synes det er skønt at drengene holder af at være på deres værelser, selvom de selvfølgelig også er velkomne der hvor vi er 🙂
Reolen, der også indeholder skrivebord, er fra String

 

Indeholder affiliatelink

3 kommentarer

  • Det er også et virkelig skønt værelse, hvor man kan se at der bor børn – det er jeg meget mere til end tone-i-tone, hvidt og grafisk 😉 Smart at putte bøger under skrivepladen. Jeg går selv og planlægger en større omrokering på mine drenges værelse, når den lille ikke længere skal sove i tremmeseng, så det er skønt med lidt inspiration.

    Jeg bliver lige nødt til at høre hvor I har legerøgdykkermasken fra, det er min søns hedeste (hehe) ønske til hans kommende fødselsdag.
    Hilsen Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Bang

      Hej Sofie
      Tak for de fine ord. Jeg fandt brandmandsudstyret på e-bay for et år eller to siden. Tror det blev sendt fra en tysk legetøjsbutik. Men mon ikke der dukker en del frem hvis du søger på e-bay 🙂 God jagt og god dag til dig

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for dit svar – det lykkedes mig faktisk at finde det på en dansk hjemmeside, efter en del research, så det tror jeg skal klikkes hjem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix Give Away - 3 x 6 måneders abonnement