L for lillebror og ....

Sommerfugle, sildeben, svaler og stor baby…

6001001002003012345

Der er gået baby i bloggen, jeg lover der også er andre indlæg på vej, men det er nu en gang dét der optager det meste af min dag lige for tiden 🙂

Da jeg var til jordemodercheck sidste onsdag blev jeg bekræftet i min antagelse om at lillebror havde flyttet sig fra tværleje, med hovedet ved min venstre hofte, til at han stod mere lige ned med hovedet. Det står ikke fast endnu (det sker vel nærmest aldrig 3. gang før fødslen mere eller mindre er i gang.. :)) men han står trods alt rigtigt og er ved at være så stor at han nok ikke lige vender sig hele vejen rundt – det håber jeg godt nok ikke ihvertfald, gulp, av 🙂

Ud fra tallene fra W og S, der begge vejede præcis 4070 gram ved fødslen, skød hun lillebror til at veje 3300 gram. Hun var mest tilbøjelig til at skyde på 3000 men de to andre gange har jeg også snydt jordemødrene og gemt noget mere baby end de har troet, så derfor forhøjede hun tallet lidt. Og så sagde hun også, at hun godt kunne mærke at der var meget ryg når hun mærkede ordentligt efter, dybt nok ned i maven.
Jeg er helt med på at det er skøn hun kommer med, jeg har aldrig taget de her før-tal ‘alvorligt’, men det giver da alligevel en indikation af, at han har en god størrelse og er godt på vej til at være færdigbagt. Håber bare, han ikke bliver giga-kæmpe-stor 🙂

Selvom de to første er født til termin, kan lillebror jo vælge at overraske, både til den ene og den anden side, så jeg forsøger at krydse et par ting af på baby-to-do listen hver dag.
Da vi har mange ting gemt fra storebrødrene, skal det meste ‘kun’ vaskes, findes frem, tørres af og gøres klar.
Vi har dog valgt at investere i denne fine vugge og dertilhørende stativ, til stuen, som faktisk allerede var et ønske til de to andre.
At det så er en Leander vugge gør det vel kun liiidt sjovere – se her hvorfor, hvis du ikke er helt med på hvad jeg hentyder til 🙂
Jeg er ved at sy himmel og lagner til vuggen og så drømmer jeg også om at have tid til at lave en lille uro af en slags.

Derudover har jeg været i gang med at sy et betræk til vores væghængte puslebord, der hænger på badeværelset nedenunder. Jeg har syet det med elastik i kanten, der er skjult under måtten, så det nemt kan tages af og vaskes når (ikke hvis ;)) uheldet skulle være ude 🙂
Selvom det kræver lidt ekstra at have to puslepladser er det på den anden side også ret hyggeligt at kunne indrette to steder og gøre dem lidt til hver deres 🙂

Morgenen har jeg brugt på at meditationsnørkle med perler og klippe-klistre svaler, der forhåbentlig bliver til fint blikfang når jeg er færdig 🙂

I morgen har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, til masser af lækkert til baby, børn og mødre (ja fædre også for den sags skyld) så kig gerne forbi igen hvis du har lyst til at lade dig friste og spare penge samtidig 🙂

Rigtig god weekend derude!

7 kommentarer

 • Katja Astrup

  Det er bare så meget i orden med masser af babyspam :0)
  Det er et smukt betræk du har fået lavet :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide at følge med i dine forberedelser. Det giver mig endnu mere lyst til at få en baby – ikke fordi lysten ikke var stor i forvejen, men det er virkelig bare hyggeligt med alle de kreative projekter du laver og jeg får lyst til at lave perleplader og patchwork selv. Det bare ligesom om nogle ting er lidt sjovere at lave, når man har nogen at lave det til 🙂

  Tak fordi jeg må følge med!
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak for din søde besked Julie, den blev jeg virkelig glad for.
   Tak fordi du har lyst til at følge med!
   Rigtig god dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Skønne skønne billeder! Er vild med dine hama motiver. Vi havde også det geniale væghængte puslebord før vi fik lavet badeværelse om. Nød så meget at kunne lukke tingene væk hvilket man jo ikke kan med et alm. puslebord.
  Nyd det sidste tid med maven selvom jeg godt kan huske besværet med nr 3 når der er to andre at tage sig af og en krop som har været igennem det to gange før 🙂
  Kh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak Karen. Ja det er efterhånden lidt tungt og ret besværligt med kæmpe-mave, men lige om lidt er den væk, så den skal nydes så meget som muligt 🙂
   Rigtig god dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Hej
  Dejlig Blog du har, som jeg læser hyppigt.
  Når ikke du er på barsel, hvad arbejder du så egentligt med?
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L for lillebror og ....