Ugen der gik og min plan for i dag...

Indefra – glimt fra stuen

034043 017 023 028 029 032 042 044 025 007 020 024 057 063 064 065 066 069

Sikke et fantastisk dejligt vejr i dag! Jeg kender en lille fyr, der fylder 1 år i dag og jeg er ret sikker på, han kan tage æren for det. Han har tilmed været på besøg her i dag, en skøn start på ugen 🙂

I tog godt imod rundvisningen i køkkenet for et par måneder siden, og da mange af jer efterspørger flere billeder herhjemme fra, har jeg skudt lidt med kameraet, denne gang i stuen.

Udover køkkenet, er stuen mit favoritrum herhjemme. Stue og køkken ligger op ad hinanden, men er samtidig adskilt, så man kan både være sammen eller hver for sig, alt efter hvad man ønsker.
Selvom jeg er i gang i køkkenet, kan jeg stadig følge med i hvad der foregår i stuen, det synes jeg er rart.

I stuen har vi et større spisebord end i køkkenet, så det er her vi sidder når vi har gæster. Sofahjørnet får også lov til at fylde en del, for der skal være plads til at flade ud, når vi skal læse eller se en god film 🙂
Vi har valgt en sofa fra IKEA, så vi ikke konstant skal være over drengene og være ‘nervøse’ for, at sofaen får chokoladefingerpest. Indimellem kan jeg godt glæde mig til den dag vi skal have en lækker sofa, men den vi har nu fungerer egentlig helt godt! (og så er den også ret godt camoufleret af patchworkpuder 😉 )

De forgyldte dråbelysestager har jeg købt på loppemarkeder. Min mormor og morfar havde de samme, så de minder mig om min barndom og mange skønne stunder.

Om morgenen kan man nyde solens første stråler i køkkenet og nyde at kigge ud på dem fra stuen. Om eftermiddagen er det stuens tur til at blive badet i solskin. Fra sofahjørnet er der perfekt udsigt til solnedgangen hver aften, det nyder jeg virkelig meget! For 10 år siden havde jeg ikke lige forestillet mig, at noget så simpelt som solnedgange skulle kunne gøre mig så glad, men nu kan jeg slet ikke forestille mig nogensinde at skulle flytte fra det. For mig er det den fineste afslutning på dagen, at smække benene op i sofaen for en stund og nyde de (oftest) smukke farver på himlen.

I den store reol i stuen er der godt fyldt op med bøger. Både skøn- og faglitteratur. Det skal helst være let tilgængeligt at hive en bog frem, hvis vi lige har brug for at slå noget op. Jeg synes også det er ret hyggeligt at se andres bogreol, det siger noget om dem der bor der, og jeg synes det er lidt synd at gemme det hele væk.
Udover bøger, er der blevet plads til (ferie)minder, arvestykker, dimser med særlig betydning  og nogle af drengenes hjemmebryggede figurer, på hylderne. Det er nok derfor jeg så godt kan lide at være i stuen, fordi den er fuld af gode minder og gode stunder <3

Hvis der er noget I gerne vil have uddybet på mine rundture, må I endelig bare spørge! Jeg kender jo det meste ind og ud, så måske jeg ikke lige kommer så godt omkring det hele 🙂

5 kommentarer

 • Nanna

  Du bor så fint, Pernille. Det er moderne, men personligt og helt “sig selv”.

  Vi bor i et hus med samme opdeling af køkken og stue som jer. Jeg er ret så glad for den opdeling.

  Håber du tager os med på rundvisning flere steder i huset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor ser det hyggeligt ud! Bogreolen, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Mange tak Line. Det er en ældre sag fra Idemøbler

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh jeg er vild med jeres fine hjem. Farvekoordineringen af bøgerne i reolen er on point! Og så bliver man jo kun i godt humør af de flotte solstråler, som lyser ind. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak Pernille! Ja, det er fantastisk hvad solstråler kan gøre 🙂
   Rigtig god dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik og min plan for i dag...