Give Away - Vind Tiberius Tudefjæs

Her må der leges! Opdateret hjørne i stuen

1-1 1-2 1-3 1-4 1-5

Vores mindste lykkefrø er ved at gro fra baby til mini.
Mange (nok nærmest de fleste) ting, er allerede meget anderledes, end de var, de første måneder med en baby i huset.
Kravlegården fyldte godt i hjørnet og han har nydt at ligge der og kigge på uroen og de fine legesager. Der er blevet trænet mave og ryg til den store guldmedalje og nydt en lur eller to.
Men nu hvor han er overalt giver det ikke så meget mening at have kravlegården stående længere. (Kun når man er alene med ham og har brug for at gå på toilettet og vide hvor han er imens 😉 )

I sidste uge satte vi derfor kravlegården til salg og skilte den ad, så der kunne blive plads til et opdateret babyhjørne i stuen. For selvom han gerne udforsker alting, hver en milimeter af stuen, og resten af huset for den sags skyld, så er det også rart at have en base at udforske fra.

Madrassen som jeg syede (i hånden! Hvor blev tiden til patchwork lige af?… ) til kravlegården har fået lov at blive liggende. Om ikke andet, så kan vi andre da sidde blødt, mens L kravler omkring… 😉
En af vores String reoler er blevet hængt op i børnehøjde (den kan bl.a. købes hos Designdelicatessen, der lige nu har tilbud på dem) og et par kurve fra Søstrene Grene holder styr på legesagerne. Tæppet, der ligger under madrassen, fra CamCam er købt hos yndlings Parcellet

På reolen står der en sjov balancekaktus, som L fik i julegave.  Den er et hit, både både L (der er allermest vild med at putte den i munden), W og S, der synes det er sjovt at se hvem der kan bygge den skørest, uden at den vælter.
De farverige buer, der ligger på hylden nedenunder, er en regnbue i træ, der også kan stables til et ‘tårn’ (og væltes igen og igen og igen… 🙂 )
Stjernebolden i naturgummi er både sjov at lege med og bide i når gummerne er ømme
Zebraen har min mor hæklet, den har været et hit fra dag et, de sort/hvide striber er perfekte for små babyblik

Hvis du vil se hvordan hjørnet så ud før, kan du klikke lige her

Rigtig god (lege)dag derude!

 

Husk, at du kan vinde en børnebog lige her

 

(indlægget indeholder affiliatelinks)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away - Vind Tiberius Tudefjæs