Æblesnegle

Weekendgodter

9123456781011121314151617

Det var den weekend – og den ferie. I dag er hverdagen for alvor tilbage igen.

William er begyndt at træne fodbold 2 gange om ugen og i morgen starter Sigurd og jeg til musik. Jo jo, vi ved godt hvordan vi skal få tiden til at gå herhjemme 😉

Weekenden blev også brugt godt og grundigt. Fredag holdt vi alle 4 fri sammen, tog i Legoland og var vildt heldige med vejret. Det regnede hele vejen derned, stoppede da vi steg ud af bilen og startede 10 minutter efter vi kørte derfra. Ingen køer og god tid. Det var en skøn skøn dag – der føltes helt som ferie!

De mange andre feriedage har føltes mere som fridage. Mange praktiske ting er blevet ordnet og meget har føltes som hverdag. Men det er nu også godt at få klaret mange af de ting der bliver underprioriteret i hverdagen.

Ellers har vi nydt weekenden, blandt andet med god mad; nuggets, fiskefileter, æble/rabarber’kage’, friskplukkede goodies fra haven, fredagsdrinks, madder, koldthævede boller, æblemos, abemad, hjemmelavet is og kæmpe æbler.

Og fodboldkampe, aftensol, Netflix, Legosamlerier, sofadaseri, regnvejr, solskin, vasketøj, støvsugning, grin og shopping.

Har I også haft en god weekend?

4 kommentarer

 • Heidi

  Som altid enormt fede billeder, jeg bliver så inspireret hver gang af dit borddækning og mad. 🙂 Det lyder til at have været en go ferie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Lyser som en skøn weekend.
  Det glas som gin/tonic er serveret i – hvor er det fra? Det er så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tak Lene. Glasset er såmænd ‘bare’ fra Ikea 🙂
   God mandag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Tak for svar. Er glad for det “bare” er fra Ikea 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblesnegle