Mandemuffins - Opskrift på bacon muffins

Ko, Gris, Hval, Torsk…

0712010203040506080102030405

Mandagstilbageblik og glimt fra en weekend der løb alt for stærkt. Men nydt, det blev den!

Fredag spiste vi tidlig tapas-aftensmad inden jeg sendte mine 3 drenge til fodbold og havde huset for mig selv et par timer.
Lørdag fik jeg startet op på (endnu) et patchworkprojekt til lillebror, mens jeg så lidt Netflix med benene oppe. Aaaahhh

Søndag var vi, som så mange andre, traditionen tro ude at se køerne danse. Vi startede morgenen godt med gryn og søndagssnegle og drog af sted med friskbagt rugbrød og pølsehorn i madkurven. Solen bagte på os og den ene time tog den anden. Da køerne kom på græs blev hormonvraget hér helt rørstrømsk. Jeg skal love for at mine hormoner har tunet sig ind på en ny kanal de sidste dage, der skal stort set ingenting til at røre mig!
Sigurd synes nu nok det var i overkanten at sige at køerne dansede, men drengene nød begge at se køernes leg, hop og tumlen.
Weekenden blev afsluttet med glad gris på gaflen – dog i en lidt forårsagtig udgave.

Nu er mandagen allerede godt i gang og jeg har tusind projekter jeg har lyst til at kaste mig over. Jeg må forsøge at tage en ting ad gangen og hvile lidt undervejs Der er bare så meget jeg gerne vil 🙂
Heldigvis er der også plads til spontane forstyrrelser undervejs. For lidt siden kom en kammerat forbi til en times snak i solen, inden han skulle hente sin kone og de skal til 20-ugers scanning. Jeg er SÅ spændt på deres vegne, kan trods alt godt huske hvordan det var, også 1. gang, selvom det er ved at være nogle år siden 🙂

Håber I alle har nydt weekenden og det smukke vejr. Det fortsætter jo godt i dag og det må jeg hellere komme ud og få udnyttet 🙂
Rigtig god ny uge til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandemuffins - Opskrift på bacon muffins