Weekendglimt

Godt og blandet

0115161702030405060708091011121314

Et udpluk af noget af det der har været på kortet herhjemme de sidste par uger.

Hverdagsmad, forkælelse, hjemmelavet is, kajkager, fejring, hverdag, suppe, fodbold-afslutnings-kager i massevis, alenetid, boller i karry, juletyvstart, rødbedeboller og hygge.

I morges sendte jeg min helt egen refleksbetjent i børnehave, iført refleksvest og masser af søde små Bobles pindsvin-reflekser, som han glædede sig med stolthed til at dele ud.
Årets refleksdag er et super godt initiativ, der sætter fokus på vigtigheden af reflekser. Jeg ser mange børn på vej til skole hver morgen, der desværre ikke har lys eller reflekser på, så jeg vil meget gerne være med til at råde højt når det kommer til synlighed i trafikken! Og reflekser eller en refleksvest er en genial ting, nu hvor mørket for alvor sænker sig over os både morgen og eftermiddag.

Nu står der snart weekend på mit program. Desværre står der arbejde på Anders’ men mon ikke drengene og jeg nok skal finde på en helt masse sjov 🙂
I morgen starter vi ihvertfald weekenden med arrangement med Williams klasse, der indebærer masser af frisk luft og mudrede unger.
Glæder mig til at se hvad vi ellers kan finde på..

Hvad mon I skal lave i weekenden?

2 kommentarer

 • Ann Kathrine Brændgaard

  God ide med reflekser. Jeg har lige fået af vide, at snorene må ikke længere end 20 cm, hvis børnene har dem på jakkerne i børnehaven. Det er noget med, er snoren længere end det, er der risici for kvælning. Det har jeg fået af vide i min datters inst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Ja det er god information. Jeg er også ret sikker på at de her reflekser og de medfølgende snore lever op til det krav. Så skal man bare lade være selv at udskifte den til en længere snor

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendglimt