Nytårsaften 2014

På den igen…

011
Uret gav jeg A i julegave. Det kan nemt flyttes rundt efter behov. Selvom det kunne være rart at glemme tiden indimellem, er det nu også meget rart at kunne følge med i hvad klokken har slået.. 😉

02032345678

Hej hverdag! Så var du pludselig der igen hva´?
Nu har A arbejdet en del de sidste par uger, så nu hvor vi andre tager af sted igen, så har han et par fridage… Ja, det er typisk. Mon ikke I er mange derude med skiftende arbejdstider der kan nikke genkendende til det? 🙂

Jeg tror egentlig drengene glædede sig til at komme af sted igen, nok mest til at se vennerne igen. Jeg kunne nu godt have taget et par uger mere, hvor jeg ikke skulle stå i køkkenet helt så meget af tiden og frembringe den ene store middag efter den anden. Men på den anden side så har jeg jo også nydt det imens. Men et par uger på sofaen ville nu ikke være at kimse af nu (arh, jeg kender alligevel mig selv godt nok til at vide at jeg ville kede mig efter 1 dag eller 2 :))

De sidste par feriedage blev brugt med drengene, mens A enten var på vagt eller sov for at blive klar til den næste.
Vi hyggede os med lækkert morgenbord, thebirkes, nye spil og god tid. Og så var jeg på u(l)dsalgsshopping og fik købt virkelig lækre trøjer til drengene fra FUB og MarMar Cph.

Lørdag aften brugte jeg hele alene i sofaen med Netflix, frisklavet is og et nyt patchworkprojekt., som jeg håber at kunne komme langt med de næste uger, når aftenerne forhåbentlig skal bruges i sofaen 🙂

Efter flere dages blæsevejr og regn var det skønt at se solen som ivrig gæst i weekenden, jeg kom helt i forårsstemning. Det føles også pludselig som om  fødslen er kommet meget tættere på. Nu er det ikke “næste år”, men til maj..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften 2014