Solskinsglimt indefra - på en dag med regn og rusk

Madpakkeinspiration og snacks til aktive drenge på farten

Annonce for Earth Control

Som mange af jer måske allerede ved, så bruger vi ret mange weekender i badmintonhaller rundt omkring. Ofte er vi på farten i 10-14 timer ad gangen. Det kræver en god, solid madpakke.

Drengene elsker, når jeg gør lidt ekstra ud af den, og jeg elsker, at de sætter pris på det 🙂

I den store madpakke er der altid godt med gnavegrønt og frisk frugt. Derudover bager jeg som regel noget, der er nemt og hurtigt at spise på farten eller mellem kampene. Denne gang blev det til små tærter med kylling og grøntsager og focaccia minipizzaer.

 Drengene testsmager de forskellige varianter – dommen kan læses lidt længere nede

Til at stille lækkersulten har der, de sidste par uger, også været nogle nye, lækre snacks med i tasken. Sprøde æblechips fra Earth Control, der fås i 3 varianter: Klassisk æblesmag, frisk appelsin eller sød jordbær. Og små hapsere med dadler og lakrids. Især æblechipsene har været vildt populære.
Drengene elsker, at de knaser som chips og ‘smager af slik’, som de siger. Æblechipsene er dog ikke tilsat sukker og en pose svarer til ca. 3 æbler.

S er pjattet med dem med appelsin, og W og L er vilde med dem med jordbær.
Jeg kan også anbefale de sprøde æbleskiver, når den søde tand bliver for overvældende. De gør sig godt som eftermiddagsforkælelse, når den lille sult trænger sig på.


Og så fungerer de også ret godt som motivation, når drengene skal læse 20 minutter om eftermiddagen. Det er som om, det bliver lidt mere spiseligt, når de kan sidde og knase lidt imens 😉

I lørdags fandt drengene på at drysse nogle af æblerne oven på havregrynene. Det var også et hit 🙂

Det eneste minus er, at de ‘støver’ på fingrene. For et par uger siden kom S hjem fra turnering med hvide shorts med røde streger på lårene. Det afslørede temmelig meget, hvordan han tørrer fingre, når han sidder og snacker 😀

Udover små tærter og minipizzaer kan jeg – og drengene – blandt andet også anbefale rugbrødsvafler, spinatvafler, majsvafler eller gulerodsvafler som lækre ‘sandwich’ i madpakken. Grove choko rughapsere og grove pølsehorn og pizzasnegle. Salte mandler og glutenfri knækbrød med masser af kerner. Eller sandwich med luftige focacciaboller.

De nye æblechips kan købes i blandt andet Føtex, Bilka, Netto, SuperBrugsen, Kvickly og Meny.
Og mon ikke de også bliver en del af vores snackbar på lørdag, når vi traditionen tro skal holde MGP-fest 🙂

 Madpakke til en lang skoledag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskinsglimt indefra - på en dag med regn og rusk