Grove müsliboller med tranebær og æble

Fra ugen der gik

En blandet landhandel fra ugens løb.
Jeg har drukket kaffe i mit køkken, haft hyggeligt besøg af god veninde og lækre baby Anton, klippet bogstaver til mit projekt få-styr-på-børneværelserne, shoppet libertyrester hos Super-Carla og fødselsdagsgaver til den kommende fødselsdag her i huset & glemt alt om tid og sted og nydt at sidde og se mine drenge storgrine sammen med den nye Alfons Åberg app, der forlænger vores minder om en god biograftur i julen :o)

Nu venter weekenden forude, desværre skal Anders arbejde det meste af den væk..
Men i aften er vi helt alene hjemme, for drengene er i sommerhus med farmor og farfar, så jeg skal lave lækker middag til han kommer hjem (og så skal jeg lige glemme at det er så mærkeligt ikke at have drengene rendende om ørerne, jeg har nærmest været sammen med dem 24/7 hele juleferien, så der er så stille nu ;o))

Må I alle få en rigtig skøn weekend!

7 kommentarer

 • […] jeg nævnte i sidste indlæg skulle drengene med farmor og farfar i sommerhus i weekenden og udføre masser af børnearbejde med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får altid sådan en lyst til at spise med ved jeres lækre dækkede bord. Hvor er det egentlig fra?

  God weekend / Anne Sofie – Kreakongstad.blogspot.dk @kreakongstad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er de dejlige de 2 som de sidder der og deler :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Katja, det synes jeg bestemt også, så jeg lod mig selv rive med og glemme alt om tid og sted for en stund :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid hyggelige tilbageblik fra dig 🙂
  Er helt vild med mini rodini-sengetøjet, men puh, jeg synes, at det er pebret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Marina :o)
   Tja, ja det er ikke billigt, men i forhold til priserne fra mange andre firmaer; ferm living, södahl, cam cam, soft gallery osv. så er der nu ikke den store forskel og det virker til at være en super lækker kvalitet :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove müsliboller med tranebær og æble