Nytårsgaven 2013

2 0 1 3 – Godt nytår

Jeg bliver altid lidt nostalgisk på årets sidste dag og i år er ingen undtagelse

Her er mit 2013 i billeder og knap så mange ord..

Et år der har budt på både op og nedture; hygge, lækker mad, patchwork, sygdom, legolandture, fastelavn, fødselsdage, hamaperlerier, farver, kreativitet, tårer, tanker, nye veje, første år i vores nye, gamle hus, kræft, familie, sommerferie, vuggestuefarvel, børnehavestart, forår, sommer, efterår, vinter, julehygge, store & små oplevelser, nye bekendtskaber, kager, desserter, boligfornyelser, kærlighed, gaver & en brækket arm..

Tusind tak til alle Jer der kigger forbi her, uden Jer ville der ikke være en blog. Tak for Jeres kommentarer, opmuntrende ord, gode karma og sødhed. Jeg værdsætter det hver eneste dag!

Jeg ser frem til at møde 2014, jeg er sikker på året har masser af spændende ting at byde på!
Her står den blandt andet på Williams skolestart, afslutning på min fars kræftkapitel, et helt nyt kapitel for mig, nye boligprojekter, videreudvikling af bloggen, nye arbejdsudfordringer, ny viden, kærlighed, familieliv og nye venskaber der skal udvikles!

Jeg ønsker Jer alle en rigtig skøn sidste 2013dag. Må I alle få den perfekte start på det nye år!
Kh. Pernille

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsgaven 2013