Opskrift på kransekage - tårn og små bidder

Godt nytår!

Janfebruarmartsaprilmajjunijuliaugustseptemberoktobernovemberdecember

Jeg binder sløjfe på året med denne billedkavalkade. Tak for året der gik, jeg er utrolig glad for at I har lyst til at følge med i mit lille univers.
Tusind tak for alle jeres kommentarer, søde ord og hep!

2014 har været et utrolig begivenhedsrigt år, på godt og ondt.

3, 6, 30 og 33 års fødselsdag herhjemme. Store fester, glæde og grin. Rejser, sommerferie, skolestart, nyt arbejde, hverdag og weekender. Lækker mad, køkkeneksperimenter, kager, kærlighed og kreativitet.
Babylykke og to storebrødre in the making har sat sit præg på de sidste måneder af året. Glæder og sorger er en del af livet og jeg har fået min portion af begge dele i år.

Jeg ønsker og håber at 2015 bliver året hvor vi giver kræften et kæmpe los i r…. og at sygdom kun skal komme til os i meget små doser (for helt undgå det kan vi nu nok ikke..)

Jeg glæder mig til at se hvad det nye år bringer og er på samme tid helt sentimental over at give slip på det gamle. Heldigvis kan man altid se tilbage!

Rigtig godt nytår til jer alle. Må I få den bedste start på 2015. Jeg glæder mig til at springe ind i det nye år omgivet af dem jeg holder allemest af. Desværre må vi undvære A, da han er på vagt, men vi vil sende ham masser af tanker i aften <3

Vi ses i 2015!

2 kommentarer

 • Katja Astrup

  Tusinde tak for endnu et dejligt år på din skønne blog som jeg elsker at følge. Jeg håber i får et dejligt 2015 og glæder mig til fortsat at følge dig og dine søde drenge og måske pige ;0)
  Kærlig hilsen Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på kransekage - tårn og små bidder