Tips til (u)hyggelig halloweenfest i børnehøjde

Alene hjemme

038 057 062 108 114 006 018 020 103

Som nævnt forleden, så har jeg haft et par dage helt for mig selv. Eller altså, det har jeg så egentlig ikke, for jeg har været en del sammen med min mor og også haft venindebesøg. Men det har været rigtig rart at kunne tage det hele i mit eget tempo, og få ordnet mange af de ting, jeg har haft på min egen to do liste meget længe.

Jeg har blandt andet fået ryddet op i mit kontorhjørne, smidt ud og sorteret og så har jeg sørme også både haft tid til at afprøve nye krea-ideer og få gang i patchworksyning igen. Uh, det var godt! Nu glæder jeg mig til kommende efterårsaftener i sofaen, med A ved min side og smukke lapper, der skal syes sammen.

Jeg har også været i garagen og smide ud. Kørt traileren frem og fyldt den med alt muligt skrammel, der har fyldt alt for længe. Jeg følte mig totalt handywomanagtig, med spindelvæv på jakken og ømme muskler, efter at have knoklet rundt derude, for at overraske min mand med et totalt opryddet skur. Jeg overlevede endda at skulle springe for livet, gang på gang, på grund af de store, klamme, langbenede, mega behårede, dræberagtige krapyler, der dukker op overalt… (edderkopper kaldes de vist også)

Og så har jeg nydt, at alting blev der hvor jeg lagde det. Pludselig bliver det tydeligt, hvor hurtigt alting flytter plads og roder igen, når der er 3 pilfingre hjemme… 😉

Jeg har også haft tid til lidt køkkenhygge. Fik bagt både speltbiscotti og chocolate chip cookies til venindebesøg. Nu er der rester i dåserne derhjemme, til mine drenge 🙂

Men nu glæder jeg mig egentlig bare til at få dem hjem igen og rode <3 Når jeg kommer hjem fra arbejde i dag, så er de hjemme igen. Det bliver godt. Sådan et hus kan alligevel føles temmelig tomt, når man har det helt for sig selv. Især når det bliver mørkt udenfor.

Og nå jo forresten, så kom jeg til at gøre noget (lidt) drastisk i går, men det må I vente med at høre mere om lidt endnu, for mine drengene skal se det først 🙂

Rigtig god dag (og ferie) derude

1 kommentar

  • Eva J

    Ville være vildt fedt med en diy på din fine “edderkop”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til (u)hyggelig halloweenfest i børnehøjde