When in France...

Hjemme igen – til ananas i egen juice

img_0376
Haps….
img_0384
img_0364 img_0365 img_0371img_0392
(Indsæt selv abe der holder sig for øjnene smiley)
img_0393

Så er vi hjemme igen – efter en uges ferie i hhv. Disneyland og Paris. Pyh, jeg er godt nok ikke pjattet med at flyve! Det er rart, den del er overstået! Og egentlig også rart at være hjemme igen.
Jeg kan rigtig godt lide at rejse, men også rigtig godt lide at komme hjem igen – det er vel egentlig slet ikke så tosset at have det sådan? 🙂

Det er ingen hemmelighed, at jeg har savnet mit køkken – det har min mave også. Det er noget af en udfordring at rejse med en bøvlet mave, desværre.

Da vi landede herhjemme kl. 15 i eftermiddags kørte A på indkøb, mens jeg fik pakket kufferterne ud og sat første vask over. Derefter gik jeg i sving i køkkenet, så vi kunne samles om det runde bord til en dejlig middag, inden vores egne, dejlige senge kalder 🙂

I postkassen lå den lokale boligavis – med en gang ananas i egen juice. Måske I kan huske, jeg nævnte, at jeg var blevet interviewet for et par uger siden… Det endte i bladet, der nu er out and about i temmelig manges postkasser – gisp… En artikel om mit arbejde.

Nu er madpakkerne til A og jeg smurt, vasketøjet hængt op og drengene puttet. I morgen kalder arbejdet igen, men indtil da, vil jeg tillade mig at holde helt fri – og dovne til lidt flimmerkasse – på dansk – med et glas rødvin i den ene hånd og A’s hånd i den anden 😉

De næste dage kan jeg nok ikke lade være at fylde bloggen med pariserstemning – det håber jeg I er friske på 😉

Rigtig dejlig aften (og påskeferie?) derude

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in France...