Opskrift på lækre, råstegte kartoffelskiver

W’s nye værelse

092030 035 041 042 044 084 091 094 100 110 125 040

For nogen uger siden, da W var på 4 dages camping med en klassekammerat, rykkede vi rundt på halvdelen af huset og indrettede et nye værelse til ham. I et par år har S og W delt værelse, og hygget sig med det, men de var begyndt at drømme om at have deres eget og derfor slog vi vil, mens han var væk, så vi kunne overraske ham med et nyt, helt eget, stor-drenge værelse 🙂

I vores gamle hus havde vi tapetseret Ws værelse med et kæmpe verdenskort og savnet det lige siden vi flyttede fra det, så nu hvor W skulle have værelse i stueetagen, hvor væggene ikke er skrå, så skulle han have sådan et på væggen igen.

Det var det eneste vi købte for at indrette værelset. Resten er altsammen noget vi havde i forvejen, så det var en billig omgang 🙂
Skydelågerne i træ er hjemmelavede og gemmer massevis af hylder og opbevaring. Lågerne er pimpet med plakater, postkort og gamle vejkort, fra steder der har en særlig plads i vore hjerter.
Den voksende samling af fodboldmedaljer har fået plads under loftet, på en rundstok, hængt op på et par kroge

Han blev virkelig overrasket og helt vildt glad, så det var lige som det skulle være. Og de to drenge nyder at have hver deres, selv kunne bestemme hvilket musik der brager ud af højttalerne og at invitere hinanden indenfor og at kunne lukke døren indimellem 😉

 

Info (indeholder reklame i form af affiliatelinks)
Reolerne over sengen er fra String // Sengelampen med en træbil kan købes her // Bordet på hjul er fra normann cph // Yndlings børnehøjtlæsningsbøger af Jakob Martin Strid // Lysboks, hvor man kan skrive små personlige tekster kan købes her // Slangen på sengen er hjemmelavet // Sengetæppet er fra Hay

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på lækre, råstegte kartoffelskiver