Campingglimt

Jeg havde ikke lige planlagt…

057036 037 041 042 045 046 047053050056060

… at bruge mine sidste ferie-barsels-fridage på at flytte om, rydde op og smide ud. Men så fik jeg en idé…
Og som det ofte er med ideer, så føder de nye, uden en 9 måneders graviditetsperiode forinden… Så pludselig var vi i gang med at rykke rundt på 2-3-4 værelser.
Mit domæne, aka julemandens værksted, har blandt andet fået ny plads i huset. Lige under vinduet, det er slet ikke så tosset, for at sige det på godt jysk – oversat betyder vel faktisk, at det er mega kodylt sejt!

Imens vi knoklede og L nuppede et par timer i barnevognen, kunne jeg mærke glæden sprede sig. Og lettelsen over at få ryddet op og ud. Det er bare så fed en følelse at få minimeret lidt alle vegne, synes jeg. Og især lige inden et helt nyt, stort kapitel begynder på mandag. Det er bare så meget lettere at overskue nu.
Jeg har i lang tid gået og irriteret mig over nogle ting herhjemme, der ikke fungerede som jeg synes de kunne, og nu var det som om det hele faldt i hak.

Ovenover er der glimt fra roderiet, en slags status pt.
Der mangler dog stadig en del før det hele er på plads og der er mindre rod end resultater, men det skal nok komme. Jeg drøner ihvertfald rundt som en hvirvelvind hvert eneste ledige øjeblik, for at få det hele til at falde på plads. Og så kommer der nok en update på det hele, med lidt flere billeder 🙂

W er på campingferie med en klassekammerat indtil på søndag, så han aner intet om det store ryk-rundt vi har gang i. Og når han kommer hjem igen vil vi overraske ham med sit eget stordrengeværelse.
W og S har delt værelse siden L kom til, men nu var der en super god mulighed for at rykke rundt, så de kunne få hver deres værelse igen og jeg er ret sikker på at han blive ellevild når han kommer hjem til det. Jeg glæder mig ihvertfald helt vildt til at overraske ham.

Jeg skal bare liiiige have sat et kæmpe stort tapet op inden. Det lander med posten i dag, hurra for hurtig levering. Så måske min lørdag aften skal gå med tapetklister i håret og forhåbentlig også på væggen 😉

Kig evt. med på Snapchat Mormedmegetmere, hvis du vil følge med i udviklingen (og meget andet behind the scenes-agtigt, fra vores helt almindelige, ualmindelige liv)

Rigtig god lørdag eftermiddag og aften derude. Mon I har planer om noget lige så spændende og sindsoprivende som mig? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Campingglimt