Julelykkeglimt - sort sol, småkager, glimmer og hygge

Julelykkeglimt – fra da december stadig var ny (og travl)

 Æbleskiver til morgenmad – det kan man godt i december 🙂  Et fad med min mors fine, strikkede julekugler. Perfekte til at hænge i logrende-hale-højde  Når man hedder Bang til efternavn…Hjemmelavet julepynt og friskbagte julesmåkager går ret godt hånd i hånd  Opskriften på de flettede julehjerter er her Lad nedtællingen begynde. Der er flere billeder af drengenes pakkekalendre her Lidt nyt til julebordet <3 Små gaver til lækkersultne drenge Jeg har et eller andet med solnedgange <3

På et splitsekund blev juleaften til et kærligt minde, og december lakker mod enden. Ja, året vel egentlig.
Glædelig jul til jer alle. Håber, I havde en fin og magisk aften, der bragte glæde og hjertevarme med sig <3

December har været hektisk og travl for både store og små, så vi har nærmest ikke haft tid til at nyde den, sådan rigtigt. Vi har dog forsøgt at snige så meget jul ind som muligt. Det er da også blevet til rare julestunder, med kage og forkælelse.

Min kamerarulle er fyldt med glade decemberminder, som jeg er nødt til at føje til min virtuelle, visuelle dagbog her. I dag og de kommende dage vil der derfor stadig være jul og hygge at finde herinde.
Julelykkeglimtene i dag er fra første del af december. De byder på lidt af hvert; julekager, smukke solnedgange, kærlighedssvaner, weekendmorgenhygge, glimtende kjole der venter spændt på decemberbryllup, hjemmelavet julepynt, småkager og solskin mellem regnbygerne.

I morgen venter en ny omgang juleglimt. Indtil da må I ‘nøjes’ med dem, der lander på Instagram @mormedmegetmere 🙂

Rigtig dejlig 1. juledag til jer!

 En træstamme med marengssvampe Eller – det er egentlig en roulade 🙂 Opskriften er her En julet bærkage til badminton-holdkamp Yndlings julesmåkager. Specier med appelsin og chokolade 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julelykkeglimt - sort sol, småkager, glimmer og hygge