Julebordet 2019 - et blomstret, gyldent juleunivers med et strejf af lilla

Julelykkeglimt – hjemmelavede gaver, pynt, kager og spiseligt strik

 Julegodter En julet kage med sprød vandbakkelse, kirsebærsyltetøj og vanilleskum Risalamande – altid et hit <3Når man ikke kan finde den perfekte juletrøje, må man lave den selv…    Vinterpyntede kirsebærsnitterSøde dyr under juletræet i år‘Tjener, der er en isbjørn i min kakao’Hjemmelavet julepynt til julebordet – se meget mere af julebordet lige her Eftermiddagshygge En spiselig striktrøjeKlar, parat, juletræsangrebHjemmelavede pakkekalendergaver til drengeneEn strikket hue og bløde Luciaboller til eftermiddagshyggenGlimmer på…

Endnu en omgang julelykkeglimt, her midt mellem jul og nytår.
December er fløjet af sted, og har mest af alt været fyldt med studietravlhed og juleafslutninger det ene og det andet sted.
Juleferien ventede kærkomment for enden af det hele, og først et par dage inde i den, landede julefreden, sådan for alvor.
Måske egentlig først efter juleaften, mærkede jeg den, sådan rigtigt…

Også i år var der nogle hjemmelavede gaver under træet og i pakkekalendrene. Både en patchworkpude til min mor og badmintontrøjer til drengene. Jeg synes, det er skønt at kunne glæde andre med noget unikt og personligt. Jeg endte også med at lave en en juletshirt til mig selv. Bare fordi 🙂

Drengene mente, vi skulle have kage med til badmintonafslutning. Jeg bagte en banankage, der rammer rimelig bredt og pyntede den med en badmintonspillende nøddeknækker.
Til eftermiddagshyggen har vi nydt både en strikket hue, sprøde strikkede trøjer og vanter, Dalaheste, Luciaboller og en lækker walesstang formet som en julekrans.

Årets sidste julekage er bagt, og vi begynder så småt at se frem mod det nye år. Det gamle har dog stadig lidt dage endnu, der skal nydes. Og så er vi klar til at indtage det nye årti med pomp og pragt.

Jeg håber, I har nydt julen?
Rigtig god eftermiddag derude

 En banankage til badmintonafslutning i klubben  Luciaboller – opskriften er her (og smager også skønt resten af året 😉 )  Santa BabyEn hjemmelavet julegave til min mor – i hendes yndlingsfarver Endnu en hjemmelavet gave til drengene. Når nu man ikke kan købe badmintontrøjer i butikkerne 🙂 Dims til julebordet  Opskriften på vandbakkelseskage er her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebordet 2019 - et blomstret, gyldent juleunivers med et strejf af lilla