Opskrift på ingefærshot med appelsin og citron

Lykkeglimt – Mumi, glimmer, fejring, hverdagsmad og strik

 Hygge i sofaen – bare mindste og jeg. Det er rart med ‘alenetid’  Mørbradgryde og sommersalater on the sideGlimmer på en mandag – fordi det var helt og aldeles nødvendigt (ovenpå tandlægebesøg og – ja, mandag)
Jakken er helt fantastisk fin og kan købes her* Puden, jeg gav min mor i fødselsdagsgave, passer fint i sofaen sammen med tidligere versioner
og matcher på fineste vis det nyeste strikkeprojekt (som kan ses i færdig version på Instagram nu – @mormedmegetmere)Morgenkaffe og en lun, lyserød drøm, der også er hoppet af pindene for nylig <3 Grinebider En af mine yndlingsblomster i haven – høstanemoner. Jeg er i det hele taget anemone-fan! Eftermiddagshygge med lækker crumblekage med sommerbær. Opskriften er lige her (og den er nem!) Hørservietterne har jeg købt her (de findes i flere forskellige farver)
Mit lyserøde (yndlings) vandglas har jeg købt her*. Tallerknerne med ansigter er fra Donna WilsonLyserøde babies (de kan købes her)  Jeg har helt sikkert været skade i et tidligere liv 😉Fejring med bobler – på en tirsdag! Sådan må det være – livet er nu! Både små og store sejre fortjener at blive fejretPå vej i ovnen

Jeg har så meget på hjerte og så mange billeder gemt, både mentalt og konkret.
Som altid er jeg fortaler for, at dagene skal nydes og fyldes med rart. Så meget som muligt. For livet skal nok sørge for modvind. Jeg vil så gerne få det bedste ud af dagene, og hellere få øje på – og skabe – de (mange) små lykkeglimt, i stedet for at hæfte mig ved det modsatte. Omend jeg egentlig er pessimist af natur, forstået på den måde, at jeg hellere vil overraskes positivt end at blive skuffet.

Jeg har 1 1/2 uge tilbage af min lange sommerferie, og jeg har ikke tænkt mig at spilde ét sekund. I stedet nyder jeg, at jeg kan følge drengene i skole og børnehave på cykel om morgenen – endda med sensommersol i øjnene. Det kan tids nok blive mørkt og koldt – og stresset igen. Jeg ved, det venter lige rundt om hjørnet.

I sidste uge startede hverdagen, næsten, igen. Med skole og børnehave og (rigeligt med) døgnvagter til A. Hverdagsmad, badmintontræninger, eftermiddagstræthed og faste sengetider. Tankerne rumsterer om det forestående semester, der helt sikkert bliver knaldhårdt. Og en anelse panik-før-lukketid-følelse rammer mig, nu hvor min ferie lakker mod enden. Selvom jeg slet ikke kan klage! Jeg har haft masser af tid til at nyde – og gøre. Nu har jeg bare så mange praktiske ting, jeg gerne vil nå. I dag vasker jeg dyner og hovedpuder og rydder op og ud til loppemarked. Det føles rart. Og så glæder jeg mig over, at det (måske) når at blive sommer igen, inden jeg skal tilbage på skolebænken. Dét gider jeg godt!

Jeg er også ved at lave en liste med ting, jeg gerne vil omkring på bloggen det næste stykke tid. Hvis du har forslag eller ønsker, så sig endelig til!

Rigtig god onsdag derude!

MyLynhurtig hverdagsret – som endda er en af drengenes absolutte yndlings. Win Win!
Vil I have opskriften? 🙂

4 kommentarer

  • Lene

    Hvis du vil dele opskriften på den lynhurtige hverdagsret- så ja tak 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Ja tak, vi vil meget gerne have opskriften 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den strik skøn!
    Min storeøster (og medblogger) farver sit eget garn, (hun har så sin egen profil aka @snirkelvaerket på instagram, til det formål), og min mor strikker, og går sådan og leder efter en cardigan jeg kan lokke hende til at lave. Hvad hedder den model, du har på? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Den lyserøde model hedder cardigan no 4 og er fra @myfavouritethings.knitwear

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på ingefærshot med appelsin og citron