Opskrift på flamingo cupcakes med marcipan, solbær og lyserød chokolade

Lykkeglimt og lommefilosofi + kage, barnedåb, blomstrede kjoler, strik, farver og rarhed

KageresterMorgenbagForårsindkøb Weekendtur – barnedåb i København Lav sol over Amager Barnedåbskjolen  Årets sidste fastelavnsboller  Eftermiddagsstund Med gulerodsboller og walesstang Vores uundværlige løsning i bryggerset. Se mere af den lige herFineste projekt på vejNår man er afhængig af farver, kjoler, mønstre og flæserNår W skal have kage med i skolen…… vælger han dødningehovederFestforberedelserGodt på vejNye yndlingstallerkner… Efter festen (som der er mange flere billeder af her)

Det er ved at være noget tid siden, jeg sidst har delt en omgang lykkeglimt. Det vil jeg lave om på i dag. Jeg kan nemlig godt lide at have dem at se tilbage på, når tiden er rendt af sted, og året er blevet ældre.

Dagens glimt er en blandet landhandel. Med både fødselsdagsforberedelser, familiemiddag, garnindkøb, strikkeprojekter, skolekage, Københavnertur, fastelavnsboller udenfor sæsonen, walesstang, eftermiddagsnydning, forårstøj og guldklumper på stribe. Tilfælles har de vist alle, at der er fokus på farver, rarhed og glæde.

De sidste uger har mest af alt været lidt tunge i det, så det er helt rart at se tilbage på disse glimt, fra februar og start marts, og blive mindet om, at der også har været masser af godt.
Det passer egentlig meget godt til min lille lommefilosofi; at få øje på og holde fast i de (små og store) rare stunder, der opstår hver dag. Og hvis de gemmer sig, så må man forsøge at finde dem – eller skabe dem <3

Nu ser jeg frem mod en spændende weekend, der skal bruges på noget af det, jeg holder rigtig meget af. Men inden da, er der lige en masse praktik, der skal klares. Men det hører jo hverdagen til – og det er vel egentlig også okay (for det er det, der minder én om, at weekenderne er værd at vente på)

Rigtig god aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på flamingo cupcakes med marcipan, solbær og lyserød chokolade