Juleroulade og søde isbjørne i den varme kakao

Weekendlykkeglimt – og julekager i massevis

Okay, weekenden gik vist lidt i kage. Men det var nu slet ikke så dumt endda.

Fredag skød vi weekenden i gang med små snemænd lavet af vandbakkelse og pyntet til den store guldmedalje. Et sjovt og hyggeligt projekt – for både store og små.

Træstammerne blev lavet til A og hans kollegaer og lørdag eftermiddag spiste drengene og jeg en juleroulade forklædt som træstamme. Det er der flere glimt af lige her – inklusiv isbjørne i den varme kakao.
De fine strikkede julekugler kom min mor forbi med. De er bestilt til at skulle være en del af årets julebord. Wow, for et stykke arbejde. Jeg er helt vild med dem. Lige som dem fra sidste år – og så er de geniale, når der er pilfingre og logrende haler i nærheden.

Søndag morgen var L og jeg alene hjemme. Og selvom vi kun var to til bords, havde vi hjulpet hinanden med at dække fint op og smovsede både blødkogte æg, yoghurt, grydebrød og kanelstjerne. Og så var der tid og rum til at snakke om alt det, der fylder når man er 3 år. Apropos dette indlæg fra forleden <3 Det var virkelig hyggeligt.

Da vi alle var samlet igen søndag eftermiddag, nød vi at spise både rester og den frisklavede Othellolagkage, der i dagens – og årstidens – anledning var trukket i vinterklæder. Den var næsten for kær til at spise – næsten!

Og så fik jeg printet et fint billede af drengene til min mormor, der blev 94 år i går!

Nu er nedtællingen for alvor gået i gang. Jeg forsøger at få tiden til at gå i stå, mens drengene synes, den godt måtte gå (endnu) hurtigere. Uanset hvad, så er det jul, inden vi får set os om, så det er bare med at få det bedste ud af den sidste uge 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleroulade og søde isbjørne i den varme kakao