Kager med julemagi.... Energi til flyttefolket

Weekendlykkeglimt; masser af jul – og et julemagi-hep!

086
Øf øf…
007
Weekendstartskud med friskbagte vafler og Julebal i Nisseland
(Reklameindlæg: Klik her og se, hvordan du også kan få gratis adgang til film og serier i massevis)
015 039 078 202095 101
Weekendsolskin i massevis – mere af det, tak 🙂
112
Snart bliver det lille træ skiftet ud med et større…
114 115
Det tynder ud….
121 128 131 210032257
Efter 1,5 måneders venten var honningkagerne endelig klar <3
267
Julegodter og varm kakao inden årets juletræspluk
272278287
Honningkager godkendt <3
293
På jagt efter det helt rigtige træ….
308fullsizeoutput_10aa

 Jeg forsøger ihærdigt at finde min indre julemagi, men på trods af snevejr, juleglade drenge og julekager så bliver den simpelthen ved med at blive væk… Måske fordi der er alt for meget andet på programmet, der optager al min energi?

Jeg håber, at juleferien fra på fredag kan sætte skub i tingene. Men uanset hvad, så skal drengenes julehumør holdes ved lige! Det skal ikke gå ud over dem, at min julemagi er væk ihvertfald. Mon ikke deres juleglæde smitter af på mig på et tidspunkt?

Weekenden blev skudt i gang med friskbagte vafler og julefilm. En temmelig rar måde at lande på, efter endnu en hektisk uge, og inden A drønede af sted på nattevagt.

Lørdagen gik med flytning og julekager, som jeg allerede viste frem i går.

Om søndagen nød vi solen og det frostklare vejr. W stod først op kl. 11. Han lå og læste i 4 (!!) timer i sin seng. Da han havde læst 89 sider, var han færdig med den 2. Harry Potter bog, og kom ned for at spise morgenmad. Lige pludselig blev det virkelig tydeligt, at han er ved at blive stor! Gisp!

Efter L’s middagslur samledes vi til en omgang julelækkerier. Efter lang tids venten var honningkagerne endelig klar! Drengene har glædet sig i lang tid – nok siden sidste år 😉
Heldigvis levede de op til deres forventning (hvilket var ret fedt, for da jeg stod og tæskede med dejen onsdag aften, var jeg tæt på at opgive kampen og kaste mig på sofaen i stedet)
Derudover lavede jeg årets – måske – sidste omgang æbleskiver, varmede en omgang mælk med chokolade og havde bagt et grydebrød.

Derefter tog vi på juletræsjagt og kom hjem med et stort juletræ, der snart skal have plads i stuen. Drengene glæder sig til at pynte det, så mon ikke vi skal finde tid til det i eftermiddag, når skole, badminton, madlavning og madpakkesmøring er klaret… 😉

Nu vil jeg begynde at tælle ned til juleferien, omend der er ret mange ‘bump’ på vejen, inden jeg når dertil. Men nu kan den da anes i horisonten 😉

God mandag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kager med julemagi.... Energi til flyttefolket