Søndagskagebord, eftermiddagssol og yndlingskeramik

Ugens lykkeglimt + tip om 15% på masser af bageudstyr

Indlægget indeholder reklamelinks

I dag vil jeg dele en portion lykkeglimt fra den seneste uge med jer samt en rabatkode og en (for mig) ny webshop, der sælger lækkert udstyr til små og store bagere! Denne weekend er der tilmed -15% på alting, så jeg har allerede sendt en (stor – ups) ordre af sted 🙂

Sidste weekend startede den nye sæson af Den Store Bagedyst – det ved mange af jer nok godt 🙂
I den anledning havde jeg bagt en lagkage med æblemousse, blåbærmousse, vanillebunde, chokoladebunde, smørcreme yderst og sprøde marengskys på toppen. Den blev ret vellykket og drengene spærrede øjnene op, da jeg bar den ind på bordet kort før bagedyst-jinglen bimlede frem på skærmen 😉

Hverdagene er gået med travlhed, fritidsaktiviteter, klinik for mit vedkommende, skole, arbejde, halloweenarrangement i W’s klasse og madlavning. S meldte sig på banen til at lave aftensmad i tirsdags. Jeg elsker når vi kan hjælpes ad med madlavningen og da han foreslog, at vi lavede pandekager til dessert, var jeg nem at overtale 😉
Menuen endte således med at stå på kyllingekarbonader med kartofler og grønærter. En af drengenes (mange) favoritretter. Og så pandekager med flødeskum og æblemos til dessert. Helt perfekt på en (ellers halvdum) tirsdag! Og mens pandekagerne passede sig selv fik han tilmed dækket fint bord i stuen med servietter und alles. SÅ hyggeligt at han også går op i den slags 😉

Vi har også spise lækre, sprøde forårsruller og så har jeg indviet min nyeste cardigan, fra min mors dygtige hænder, med en kop kaffe i en af yndlingskopperne.
I øvrigt er opskriften på sprøde forårsruller uden friture her, på tynde (laktosefri) pandekager med spelt her – og måske opskrifterne på kyllingekarbonader og lagkage med æblemousse også skulle herind i min virtuelle kogebog?

Inden jeg går i køkkenet for at bage en kage til aftenens afsnit af bagedysten, må jeg hellere lige få givet tippet videre om den fine kageshop, jeg nævnte ovenfor.
Du kan komme direkte videre til kageuniverset lige her – og med rabatkoden Unicorn15 er der -15% på alt hele weekenden.  Koden indtastes i gavekortfeltet i indkøbskurven – og shopper man for mere end 300 kr er der tilmed gratis fragt også!
Jeg har, blandt andet, shoppet denne fine bageforme i silikone, festlige udstikkere og pastafarve, men der er virkelig meget spændende og fint at komme efter! Kageforme, kagepynt, udstikkere, chokolade, kageværktøj og meget mere.

Rigtig god weekend

1 kommentar

  • Lene Aronsson

    Hvor ser det altså hyggeligt og lækkert ud hjemme ved jer. Jeg ville ønske, at jeg også nød at stå i køkkenet, ligesom du gør😉. Hvis du meldte dig til Bagedysten, er jeg sikker på, at du ville nå langt. Du er så fuld af gode idéer, og du ville kunne lave en masse overraskende mesterværker:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagskagebord, eftermiddagssol og yndlingskeramik