Skal jeg se sorgen i øjnene?

Weekend ¤ Lykkeglimt & tak

359007 049 117 text 364129 222 249 276 281 311 315 258362 366 373

Allerførst vil jeg gerne sige tak til alle jer, der tog jer tid til at skrive til mig ang. indlægget i går, både her, på Facebook og Instagram. Det gjorde stort indtryk på mig! Jeg skal nok skrive en update på et tidspunkt.

I dag vil jeg dele en omgang weekend lykkeglimt med jer, fordi det er så vigtigt for mig at dvæle ved de gode stunder. Vi har travlt det meste af tiden, drøner rundt om os selv og sover for lidt, men det er til at holde til, når der også er plads til små og store lykkestunder indimellem det hele.

I fredags kom min mor, helt spontant, til middag og så skulle der drinks til. Middagen blev mexikansk og til dessert bagte jeg brownie med friske, danske økojordbær on the side. Det skal da udnyttes, at der er lækre økobær i september 🙂

Lørdag nød vi blandt andet det gode vejr og jeg var på lidt quick-shopping med min mor. Om aftenen og natten var A på vagt og de to store sov hos mormor, så jeg havde alene-tid med serier på Netflix og crumble med æble, brombær og stikkelsbær i maven 😉

Søndagen eftermiddag stod i hyggens og effektivitetens tegn. Om formiddagen havde jeg alenetid med L, det var simpelthen så hyggeligt og skønt at have tid til rigtig at opleve ham. Han vokser og udvikler sig hver eneste dag, så det var tiltrængt at kunne fokusere på ham. Kunne også mærke på ham at han nød det. Den lille fyr, der allerede har SÅ meget personlighed <3

Vi fik bagt æblekage (og spise ret mange æblebåde undervejs) og bagefter fik vi styret en omgang grove pølsehorn og en(dnu) en Quiche Lorraine i ovnen. Og så blev det sørme også til en ny omgang pickles og ketchup, så køleskabet var klar til en ny uge

Nu er det allerede tirsdag og den nye uge er godt i gang. Det er ikke så skidt endda 🙂
Må I alle få en rigtig god én af slagsen

Og husk – I kan deltage i konkurrencen om to køkkenmaskiner fra Bosch lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg se sorgen i øjnene?