Påskelykkeglimt #2 - grin, sommer, smovseri, lykke og søde unger

Lykkeglimt – sommerstemning, selvforkælelse, sprøde lækkerier og søde typer

 Ud på tur – med bare ben  Pandekager til aftensmad – opskriften er her Selvforkælelse Aftensmad to go – opskriften på pitabrød er her Aftentur  Sprøde tærter – opskriften på lignende er her 3 retters menu på en rar fredag  3 på stribe  Søndagskylling

Der er ikke mange ord tilbage i mit hoved (eller mine fingre), for den første uge i klinik sluger de fleste af mine kræfter, men det kunne alligevel lige blive til en portion lykkeglimt.

Det er lidt sjovt at se tilbage på fine dage, hvor vi gik tur i baghaven med bare ben og sved på panden. I morges cyklede jeg af sted med vinterjakke og luffer på. Åh ja, du danske forår 😉
Heldigvis fik vi det bedste ud af de skønne solskinsdage og nød timerne udendørs.

Som jeg nævnte forleden, har A lige haft et par uger, hvor han nærmest var væk ‘hele tiden’, så en aften, hvor drengene og jeg havde snakket om at tage aftensmaden med på tur, besluttede vi i stedet at pakke det ned og tage det med ind til A. Heldigvis havde han tid til at spise sammen med os, og det var helt vildt hyggeligt! På vej hjem stoppede vi på vejen, fordi drengene også gerne ville ‘på skovtur’, så vi spiste vandmeloner i de smukke rapsmarker og nød den lave aftensol.

Derudover har vi blandt andet guflet sprøde tærter, saftig kylling med tilbehør i alle regnbuens farver, rejecocktails a la 80’erne, pandekager og meget mere. Og så måtte vi selvfølgelig fejre W’s badmintonmedalje med Sportscola’er, nu han vandt den der, hvor de kommer fra.

Nu venter der 1 dag mere på ‘min nye afdeling’, før der står weekend på programmet. Nøj, jeg glæder mig til at koble lidt fra og lade batterierne op til endnu en uge. Det er altså bare drøn hårdt at starte på ‘nyt arbejde’! (Det har jeg i øvrigt skrevet mere om her)

Rigtig god aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskelykkeglimt #2 - grin, sommer, smovseri, lykke og søde unger