Kunsten at stikke af...

‘God ferie’- og forsinket fødselsdagsfejring

013
Mini oreos – opskriften er her
016357-text 374-text 435467-text479-text572
Bruschetta af friskbagt grydebrød, mozzarella og rødt på toppen
576579
Farverigt madorgie
585588600607611616620
Mazarinlignende bund med stikkelsbærmousse og mini oreos
621
Brownie med hindbærmousse, skildpaddeskum og mini træstammer <3
627636
Jordbærkagen! Altid en favorit – opskriften er her
658665617671672674
Jeg er temmelig vild med min mors udsigt!
684703

Årh manner, i går var en fantastisk dag – lige til gemmebogen <3

Årets (eneste) sommerdag blev nydt til fulde, med masser af god mad, kager på stribe, fødselsdag, familie, hygge, kærlighed og naturforkælelse.

Om formiddagen var A og jeg ude hos min farmor, for at holde møde med en demenskoordinator. Det føles rart at kunne hjælpe hende, især nu hvor min far ikke er her til at klare de ting <3

Bagefter spiste vi frokost med drengene og besluttede os for at drøne ned til søen og hoppe i – nogle af os ihvertfald. Jeg ved ikke hvor drengene har deres vandhundegener fra – det er ikke fra mig ihvertfald – men vandet var faktisk skønt og slet ikke så koldt som jeg havde frygtet 😉

Bagefter lagde jeg sidste hånd på en stribe fødselsdagskager. Jeg havde spurgt min svigerinde til fødselsdagskageønsker, og da jeg simpelthen ikke kunne vælge mellem dem, måtte jeg jo bage lidt forskelligt 🙂

Aftenen gik med grillmiddag på terrassen, forsinket fødselsdagsfejring og ‘god-sommerferie’ønskning, da min mor, bror og svigerinde kører på ferie i morgen, og så går det lige et par uger, før vi ses igen.
Drengene blev og overnattede hos mormor, så A og jeg gik hjem hånd i hånd, med Saga pænt ved siden af, og nød den smukke afslutning på en fin dag <3

I dag har A vagt, så jeg er alene med de 3 (4) banditter, men det er nu også okay. Nu sover L lur og jeg vil begynde at flytte ind i de nye skabe i vores nye soveværelse imens drengene spiller lidt fodbold i haven 🙂

Rigtig dejlig (sommer)dag til jer alle!

5 kommentarer

 • Mille

  Sikke et fint indlæg 🙂 Man bliver helt glad!

  Derudover er jeg altså nysgerrig for at høre – det fine lyserøde fad/tallerken, som jordbærkagen er på, hvilket mærke er det mon fra? 🙂

  Tak for en altid hyggelig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil bare sige hun er heldig, hende Mette. Synes hun skulle vælge at invitere hele hendes kageglade familie med hjem til jer og fejre hende næste år, for vi vil også smage de lækre kager hun sender billeder af😋😜
  Kh hilsen Mettes søster;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det ser så vanvittigt lækkert ud det hele! Vil også meget gerne have opskriften, så den fluks kan blive pinnet😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Wow, hvor ser det lækkert ud – det hele! Har du ikke lyst til at dele opskriften på din brownie med hindbærmousse og skildpaddeskum? Spurgte lige sødt min kæreste, om han ikke vil bage den til mig i fødselsdagsgave, også en mdr. før min termin, og han bad hurtigt om opskriften 👏🏻👏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Mange tak 🙂
   Jo for søren da, hvis han har indvilliget i at bage, så skal opskriften sørme da på bloggen asap 🙂 Jeg gør den fluks klar!
   God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at stikke af...