Opskrift på drømmekage

L for lillebror og ….

030001022

Tiden flyver af sted, i morgen går jeg ind i 38. uge!
Jeg glæder mig helt afsindigt til at møde den lille vildbasse der bumper rundt i min mave, på den anden side er jeg slet slet ikke færdig med den her tykke mave endnu! Tænk om det er sidste gang jeg skal opleve det!
Selvom det ikke (altid) er en dans på roser, så nyder jeg det så meget som overhoved muligt. Det er virkelig et mirakel at få lov at opleve og jeg forstår egentlig ikke rigtig at det kan lade sig gøre, det er så vildt hvad kroppen er i stand til!

Jeg er gået totalt i redebygger-mode nu, bruger det meste af dagen på at tænke på eller forberede til lillebrors ankomst. Jeg vil gerne være klar, sørge for at de mange små nødvendigheder er ordnet, men jeg vil også gerne gøre lidt ekstra ud af det hele, så meget som tid og kræfter nu tillader.

Drengene er også ved at være ret spændte, de glæder sig og kigger gerne med i graviditetsbogen og stiller spørgsmål til navlestrenge, veer, moderkager, kejsersnit, blod, blåtonede nyfødte osv. osv.
William er lidt bekymret for mig, han synes jeg ser lidt træt ud indimellem, men heldigvis kan han sætte ord på det, så vi får nogle gode snakke om, at det efterhånden er liiiidt hårdt at slæbe rundt på en baby, der mosler, møfler og forsøger at kramme lungerne flade.
Store betænksomme elskling <3

For noget tid siden skrev jeg det her indlæg om drengenavne og lidt om vores overvejelser også. Det har efterhånden været besluttet længe hvad Lillebror skal hedde og jeg tænkte I måske synes det kunne være sjovt at vide? 🙂
De sidste måneder har vi kaldt ham ved navn herhjemme, så måske jeg ville ‘tale over mig’ på et tidspunkt, så nu synes jeg lige så godt det kan komme frem…
Jeg har været i gang med at brodere hans fine navn på stofbleerne. En hyggelig sidebeskæftigelse til lidt Netflix aftenkiggeri 🙂

Mon I allerede har spottet navnet på billederne?
Lillebror skal hedde Leander.
Et navn jeg har haft i tankerne de sidste år og nu hvor vi er så heldige at få endnu en dreng til flokken, var det oplagt at bringe navnet i puljen, da vi skulle beslutte os. Efter lidt prøvesmagning og snak, blev det altså besluttet at det er det han skal hedde. Lillebror Leander <3

Det er lidt skørt med navne, for alle har en holdning til det. Nogle skjuler den dog bedre end andre, vi har dog ikke mødt noget negativt i forhold til vores valg – endnu ihvertfald 😉
Men sådan en beslutning skal jo ikke ‘please’ andre, det skal være det man selv synes er det helt rigtige. Drengene har været med til at beslutte, at det var det, det skulle være og vi var alle 4 enige om det og så kunne det jo ikke være bedre 🙂

Nu glæder vi os bare til at byde baby L velkommen i familien <3

5 kommentarer

 • […] et ønske til de to andre. At det så er en Leander vugge gør det vel kun liiidt sjovere – se her hvorfor, hvis du ikke er helt med på hvad jeg hentyder til Jeg er ved at sy himmel og lagner til vuggen […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Det er et super fint navn og passer smadder godt med drengenes :0) Jeg ønsker dig en dejlig barsel og håber han snart kommer og hilser på hans fantastiske storebrødre :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tak mange gange søde Katja. Ja det bliver spændende hvornår han melder sin ankomst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille. Så fint et navn I har valgt til lillebror!
  Åh, det er så spændende en tid I går i møde. Og jeg kan sagtens følge dig i, at det er svært at affinde sig med at det (måske) er sidste gang , du skal være gravid. Vi skal ikke have flere børn, men jeg kan stadig nærmest længes efter at være gravid, mærke livet vokse indeni og såmænd også stadig savne den helt specielle babyduft, der bare er så dejlig.
  Håber du har det godt, og sikke produktiv du er. Jeres lillebror bliver jo top udstyret !
  Ha’ en go’ dag, og pas på dig og dine.
  KH
  Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak Lotte.
   Ja det er spændende at vente. Tænker hver morgen ‘er det mon i dag’ men det er nu ikke fordi jeg er utålmodig – endnu – jeg er bare spændt. Spændt på hvordan fødslen nu skal gå, på at møde ham og se drengene blive storebrødre til lille L.
   Jeg håber dog at han venter med at melde sin ankomst lidt endnu, der er en del jeg gerne liiige vil nå inden 🙂 Men det er jo ikke noget jeg bestemmer 🙂
   Rigtig god dag til dig
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på drømmekage