Vinderen af sikre babyprodukter fra Coop

Her sover lillebror

123

Mens jeg var gravid gjorde jeg mig mange overvejelser i forhold til bedste soveløsning i soveværelset. Både W og S sov i en lille vugge ved siden af vores seng. Da S ikke længere kunne sove i den og rykkede over i sin tremmeseng, solgte vi vuggen, så en anden kunne få glæde af den.

Siden da er der kommet mange andre smarte babysengeløsninger på markedet. Blandt andet mange modeller der nærmest kobles på forældrenes seng, de såkaldte bedside cribs.

En helt vildt smart løsning synes jeg. Både fordi A og jeg så slipper for at ligge akavet med en arm i umulig stilling, når lillebror har brug for en beroligende hånd på maven og fordi man med en bedside crib kan se over til ham hele tiden. Ja, jeg kan godt lide at jeg kun lige skal åbne øjnene for at tjekke at den lille brystkasse stadig bevæger sig op og ned 😉
Og så er det bare vildt nemt når han skal ammes om natten, at han lige kan løftes frem og tilbage efter behov. Selvom han sover i sin egen seng, sover vi stadig sammen. Som plus sover jeg bare tungere, når jeg ikke skal bekymre mig om, om jeg ligger mig på ham…

I stedet for at investere i en egentlig bedside crib har vi lavet vores egen version af den Ikea tremmeseng vi i forvejen har. Den ene side er pillet af og bunden passer fint i højden med vores seng. Da tremmesengen er noget større, kan den bruges længere, men føles ikke nær så tryg for en lille bitte fyr. Så her i starten ligger han i den babyrede jeg har syet, efter et mønster fra Stof&Stil.

Sengeranden, der sørger for at holde omverdenen på afstand, er fra Bliss Sthlm. Med et fint, sejt mønster, der ikke forvirrer og stimulerer et lille babyhoved for meget, når hensigten er at falde i søvn 🙂

Nu har lillebror sovet ved siden af mig i 14 dage (allerede, gisp!) og vi nyder det begge to <3

7 kommentarer

 • Eva

  Så fint! 🙂 Det vil jeg også gerne gøre, men hvordan forstærkede din mand den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker den sengeløsning! Er det IKEA Gulliver sengen i har brugt? Jeg synes det er så smart, men i manualen står der at man ikke må tage siden af når bunden er hævet – men fungerer det uden fare? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak Mia 🙂
   Ja, det er sengen fra Ikea. Min mand forstærkede den, så den kunne stå uden den ene side, men der skulle nu ikke så meget til 🙂 Det var simpelthen den bedste løsning, jeg ville ønske vi havde haft den samme løsning med de to store 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hvordan er den blevet forstærket? Jeg har nemlig lige selv købt sengen, med henblik på at gøre det samme 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Hej Camilla
   Åh, det er jo efterhånden ved at være noget tid siden, men jeg mener, at min mand satte nogle brædder fast på langs af sengen, altså under den, så den ikke ‘manglede’ siden, der ellers skulle have været der 🙂
   Jeg var rigtig glad for løsningen med sengen ved siden af min egen. Håber du bliver det samme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det ser så skønt ud, sikke en dejlig sove-plads!
  Herhjemme venter vi også en lillebror og har været på jagt efter en bed-side-crib, men er også nået frem til en Ikea tremmeseng der passer i højden med vores seng.
  Hvordan fungerer det i praksis med sådan en “sidevogn”, for man er vel nødt til at skulle op og løfte den lille fyr frem og tilbage når han er blevet ammet ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok hyggeligt ud og virker som en dejlig løsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af sikre babyprodukter fra Coop