Skønne stunder

34. uge – kærlighed i maven

4 text5 text34

‘Mor, vi har begge to kærlighed i maven. Jeg har lagkage og du har lillebror – og lagkage’ <3

Maven vokser og vokser, jeg ved snart ikke om det er mig der kommer med maven eller den der kommer med mig 😉
I vejen er den også hele tiden, men jeg ved jo at det snart er ovre igen, så jeg nyder det.
Også selvom jeg synes det er liiidt hårdt at blive holdt vågen i tide og utide af efterhånden ret stor hikkende huleboer og udbryderkonge, der forsøger at banke på overalt han kan komme til det. (Ja ja, jeg kan lige så godt vænne mig til det med manglende nattesøvn, jeg ved det godt..)

Mit maveskind er efterhånden gennemømt, af de mange spark, der er ved at være ret meget styrke bag. Jeg er temmelig sikker på at min mave har indvendige mærker så blå som den nymalede væg i stuen. Indimellem sidder jeg vist og laver temmelig skøre ansigtsudtryk, men det kan bare gøre så ondt, når han lige rammer et ømt punkt. Mon ikke I er nogen der kan genkende det?

I morgen tager jeg hul på 35. uge. Jeg synes stadigvæk der er lang tid til 14. maj og alligevel så stresser jeg efterhånden en smule over, at vi slet ikke har forberedt puslehjørne, vugge eller noget som helst andet, der kan indikere, at der snart flytter en lille fyr ind herhjemme. Men nu skulle stuerenoveringen lige overstås, forhåbentlig tager vi hul på redebyggeriet i næste uge 🙂

Man ved jo aldrig hvornår han beslutter sig for at kigge ud…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne stunder