Hurra for verdens bedste A

Skønne stunder

0601foto 1 (3) text02030405072312602203

Glimt og gode minder fra den sidste uges tid.

Lillebror vokser, spræller og hikker, drengene nyder påskeferien, i går med Flyvemaskiner på Netflix mens jeg læste de sidste sider i min bog (jeg hader virkelig når en god bog er slut). Jeg har fået bagt endnu en omgang rugbrød af min surdej, det kører bare og alle nyder det! Juhu
I fredags var S og jeg med W til svømning og benyttede ventetiden til at læse aviser. 4 år og virkelig avislæser-prof allerede 🙂
Jeg har shoppet lidt lopper, blandt andet en fin fin stol til S’s værelse, præcis som én jeg havde da jeg var lille, bare i rød.
Lavet islagkage til A’s fødselsdagsfejring og serveret fødselsdagsmiddag vol. 2. i går da A og W kom fra fodboldtræning. Glad gris med mere, lige efter fødselarens hoved (og mave :))

I dag kan vi, efter en måned uden stue (Ja så finder man virkelig ud af hvor meget man bruger sin stue!)  flytte møbler og andet godt tilbage igen. I går lod vi champagneproppen springe, bevares det var kun A der skålede i de gyldne bobler, men det måtte simpelthen fejres! En måned med rod og møbler overalt er overstået og stuen er blevet så fin, så fin. Loftet er blandt andet blevet malet hvidt og sofahjørnet har fået en mørkere farve. Jeg glæder mig til at indrette og komme på plads igen. Der kommer helt sikkert til at ske forandringer i dén proces også, forhåbentlig til den gode side 😉

Rigtig god tirsdag til jer alle. Mon I også stod op til sne? Helt ærligt… Julen varer lige til påske, men nu må det altså gerne blive forår! TAK

1 kommentar

  • Katja Astrup

    Masser af dejlige påske fridage kan man se :0) Du er da også vokset en masse det sidste stykke tid syntes jeg ;0) Jeres stue ser helt fantastisk ud, glæder mig til at se om du smider alle jeres billeder op igen eller de får en pause :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for verdens bedste A