Syndige lækkerier uden sukker (gluten og mælk)

Hvis nu du kunne spørge om alt…

.. Hvad ville du så gerne vide?

Altså nu er det jo ikke fordi jeg tænker at jeg er et orakel der kan svare på alt mellem himmel og jord..
Men jeg synes det kunne være sjovt at høre hvad I kunne tænke Jer at vide – om mig (& bloggen) og sådan..

Her går jeg jo rundt og forsøger at skrive indlæg hver dag der omhandler min hverdag, gøren og laden og om det jeg forestiller mig kunne være interessant at læse om… For det meste er det mig der sætter dagsordenen her, men jeg kunne godt tænke mig at vende det lidt om og til det har jeg brug for Jeres hjælp..

Måske sidder du og brænder inde med et spørgsmål som du egentlig godt kunne tænke dig at spørge mig om..?
Jeg kan desværre ikke læse tanker, slet ikke igennem skærmen, så nu åbner jeg op for muligheden for at spørge mig om.. alt.. altså sådan mere eller mindre :o)
(Det er ikke fordi I ikke altid er velkomne til at stille spørgsmål, det gør I da heldigvis allerede, men det her er på en måde en udvidet version uden forudbestemt tema)

Giv lyd hvis der er noget du gerne vil vide mere om, blive klogere på, have uddybet, få et større indblik i.. you name it. Kommentarfeltet er dit
Forhåbentlig lader I Jeres nysgerrighed komme frit frem, jeg vil vente i spænding på at læse hvad I gerne vil vide noget/mere om og jeg vil forsøge at svare på det hele i et senere indlæg

Så altså, er der mon noget du er nysgerrig på? Så skyd..

17 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg er nysgerrig efter at vide om du mon har tænkt dig at svare på spørgsmålene ;)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det kan du tro, jeg har såmænd allerede svaret på et par af dem i senere indlæg, men jeg svarer ikke på dem her i kommentarfeltet, svarene vil komme løbende som individuelle indlæg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, det hedder jo “Hvis nu du kunne spørge om alt” – så . . Jeg blev inspireret af det nyeste indlæg, med flotte billeder på fryseren. Kunne man få lov at se bryllupsbilledet close-up ? Det ser nemlig skønt ud 🙂 Og ! Du laver altid så lækre pizzaer, har du noget favorit fyld, som du vil dele ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dine spørgsmål. Jeg har som udgangspunkt aldrig billeder af min mand på bloggen, han får lov at være holdt udenfor, så jeg tror ikke at mit bryllupsbillede kommer på bloggen i større format ;o)
   Flere har efterspurgt pizzaindlæg, det er på vej :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har også kommenteret dit overskud ofte….jeg har ingen børn og alligevel smutter flere blogindlæg/timer fra mig…hvad siger din mand/børn til bloggeriet, laver du ofte indlæg i forskud og poster dem?
  Dyrker du motion?
  Hvordan har din far det?
  Og hvad siger/ved børnene om bedstefaderens sygdom?

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også at følge dig både her og på IG. Du har en fantastisk og inspirerede indretning og laver lækker og smuk mad. Som de andre har jeg også tænkt på hvordan du når det hele. Hvad arbejder du med og hvor mange timer. Jeg har selv to piger og arbejder for tiden 30 timer om ugen som et led i min uddannelse til sundhedsplejerske og jeg synes godt nok hurtigt tiden smuldrer. Så er fuld af beundring over dit overskud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din flotte kommentar, jeg er meget glad for du har lyst til at følge med her i mit lille univers.
   En del spørger til mig overskud og arbejdsliv og et indlæg er på tegnebrættet omkring dette :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også vild med din blog! Søger ofte herover og kigger efter sundere alternativer på bagværk mm. Vil også gerne vide lidt mere om dit arbejdsliv, hvor du har mad-interessen fra, og hvordan du formår at kombinere det hele på så fornem vis?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for feedback Stine, det sætter jeg stor pris på. Dejligt at høre lidt om hvad det er I kigger forbi for.
   Jeg har et arbejdsindlæg på vej og også et om mad og min passion for det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Jeg har spurgt før, men fik aldrig noget svar dengang – måske havde du travlt og glemte mig:) Jeg vil gerne høre dine overvejelser om hvorvidt i skal have flere børn? Hvis ikke, på hvilket grundlag er beslutningen så taget? Du har to drenge ikke? Du har ikke haft drømmen om at få en pige? Jeg er selv en ung mor med 2 drenge og jeg synes ofte jeg tænker på om vi skal udvide familien, men synes det er svært:s Vil vi kunne rejse og have flere penge eller prioritere vi hjemlig hygge med et hjem der bærer præg af mange børn? Og får jeg nogensinde den pige jeg drømmer om – med 2 drenge er chancen jo ikke ligefrem større:) Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din interesse og søde ord Ane. Jeg kom vist helt fra at svare på det sidst, synes det er lidt svært at svare på i kommentarfeltet. Jeg vil forsøge at skrive mine overvejelser ned i et indlæg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er interesseret i, om du mon har et fuldtidsarbejde? Det er i hvert fald imponerende, hvor meget du så kan nå at bage etc. ved siden af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, jeg har et arbejdsindlæg på vej men kan ihvertfald afsløre at jeg de sidste 9 år har haft fuldtidsarbejde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker din blog, men jeg er vildt nysgerrig over, hvad du mon arbejder med? Jeg synes ikke, at jeg har kunnet tyde det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syndige lækkerier uden sukker (gluten og mælk)