Kay Bojesen Julemand - Give Away i samarbejde med Rosendahl

Vitaminer, lækkerier, barnedåb og solskin (& 2 vindere)

Kage, hygge, sol, familietid, holde-i-hånd, julebagning, flødeboller, friske blomster, hygge, sol, familietid og leg – hvad mere kan man ønske sig af en weekend? :o)

Fredag aften stod i hyggens tegn. Man skal huske at fejre de små ting (også), så jeg kom til at tage flødeboller med hjem fra byen.. Den ene var en julevariant der smager lidt af honningkage, det lyder måske lidt sært men ikke desto mindre var den temmelig lækker (hvis altså man er til honningkager og flødeboller :o))

Lørdag kom jeg til at bage pebernødder. Jeg KUNNE simpelthen ikke vente længere. Desuden skulle jeg teste om man kan bage dem med speltmel. Det gik fint så mon ikke opskriften kommer på her en af dagene..

Søndag var vi til barnedåb hos William og Sigurds søde kusine i det smukkeste novembersolskinsvejr. Kirken lå på bakken med smuk udsigt over vandet.
Vi tog af sted lørdag og overnattede på hotel fra lørdag til søndag. Alle mand i et lille værelse, så Anders og jeg var også “tvunget” til at gå til ro lidt over otte ;o)
Jeg havde bagt en svampet chokoladekage til at tage med og som vi spiste sammen med svigermekanikken lørdag aften til dessert.

Sigurd har snottet hele weekenden, så jeg har sørget for friskpresset appelsinsaft, der forhåbentlig kunne tilføre lidt extra vitaminer på kontoen. I dag er dog startet med megahoste og endnu mere snot, så vi har spist flere vitaminer og drukket henholdsvis te og kaffe. Resten af dagen skal vist foregå under et tæppe på sofaen med Alfons på tv’et

Nå men inden jeg lukker og slukker igen skylder jeg et par vindere. Tak til alle Jer der ville være med!

En chokoladevinder er fundet og jeg kan godt forstå hvis I venter i spænding :o)
Vinderen er Mette M – stort tillykke :o)
Send mig en mail med din adresse og jeg skal sørge for at der kommer julestemning din vej :o)

En vinder af en fin børnebog fra Kidstoria er også fundet. Den heldige blev Anonym/Line lannekm
Send mig en mail, så sørger jeg for at du får besked så du kan lave en personlig og fin julegave :o)

Rigtig god mandag og ny uge til Jer alle

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kay Bojesen Julemand - Give Away i samarbejde med Rosendahl