Kalendergaver - må man det?

Kay Bojesen Julemand – Give Away i samarbejde med Rosendahl

Jeg er ret tosset med jul og temmelig pjattet med smukke træfigurer. Disse to svagheder er nu smeltet sammen i re-lanceringen af Kay Bojesens julemand og for mig er det et match made in heaven :o)
Han er egentlig designet helt tilbage i 1940’erne, hvilket for mig vidner om at vi her har at gøre med en ægte klassiker, der kan holde til at blive pakket ud jul efter jul og måske endda gå i arv..
En fin, smuk og enkel måde at tilføre lidt jul på hylden, i sættekassen, i vindueskarmen, på bordet eller til et stilleben.
Herhjemme tror jeg julemanden skal være en ny tradition på julebordet 
Den nye version har fået tilføjet en lille sæk, der f.eks. kan bruges til en sød julehilsen hver dag eller måske en lille kalendergave :o)
Jeg er ret sikker på at en (langtidsholdbar) julemand vil bringe glæde både som fødselsdagsgave, julegave, værtindegave eller måske som årets (eksklusive) mandelgave..
Rosendahl har været så fantastisk søde at stille en julemand på højkant til en af Jer, søde læsere. 
Jeg har glædet mig vildt til at skulle skyde gang i denne give away og forkæle en af Jer med en smuk figur fra et designikon jeg selv holder meget af. 
Du kan se hele Kay Bojesens smukke udvalg her, jeg er sikker på at alle slags vil bringe jubel under juletræet og jeg kan også anbefale at tilføje dem på ønskesedlen. 
Jeg har efterhånden fået nogle stykker i gave henover årene og jeg elsker at kigge på dem hver dag <3
For at deltage i trækningen om den søde rare julemand skal du skrive en kommentar herunder inden d. 23. november kl. 10
Så skulle der være gode chancer for at den heldige kan nå at få ham hjem i varmen inden jul, hvis altså ikke han skal gives videre som en smuk gave til en du holder af :o)
P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 23. november og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o)

210 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalendergaver - må man det?