Må man det?..

Farve på hverdagen

Frokostomelet // Aftensmad med masser af farver // Sommerspise // Den nemmeste måde at få masser af grønt i basserne – og vi voksne er også ret vilde med det // Loppefund der allerede har givet mange grin // Mit patchworkprojekt er ved at være nået dertil hvor det skal samles, der er laaaang vej igen // Middagslur // Groft bananbrød med kokos og chokolade

Apropos bananbrød; En del har spurgt til opskriften på Instagram (@mormedmegetmere)
Jeg har taget udgangspunkt i Idas opskrift, men i stedet for nødder kommer jeg grofthakket chokolade og et godt drys kokosmel i. Det smager skønt – omend chokoladen nok gør det en anelse mere usundt (selvom jeg har brugt 70% :o))
Mens brødet endnu er varmt lægger jeg lidt chokolade på toppen, der får lov at smelte og som jeg derefter smører ud i et tyndt lag

Rigtig god lille-fredag til Jer alle!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man det?..